Следвайте ни

Криза за синоптички в NOVA! Култово лице се връща на екран СНИМКА

viber icon

Криза за синоптички настъпи в Нова телевизия, след като се разбра, че Гери Малкоданска и Никол Станкулова излизат по майчинство. Затова вероятно от есента на екран ще се завърне съпругата на президента Росен Плевнелиев Деси Банова, твърди „Галерия“.

Възможно е тя да води собствена рубрика или предаване, но най-вероятно ще застане отново пред картата, тъй като Нова ще остане само с двама синоптици - Николай Василковски и Лора Георгиева. Двамата е невъзможно да се справят с всички емисии за времето и затова телевизията е в трескаво търсене на поне още една синоптичка. По всяка вероятност третият кадър в прогнозата ще бъде именно Деси Банова, която има дълга дълъг опит при климатичната карта.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди три години когато роди дете на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията, тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна. Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава вече й е омръзнала твърдят нейни приятелки. Деси отдавна имала желание да се върне на екран и да продължи рубриката си „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи. Засега обаче от „Нова“ й заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването, но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?