49
Следвайте ни

Криза в бизнеса: Веско Маринов уволни екипа си

viber icon

Заради малкото концерти Веселин Маринов е бил принуден да уволни екипа си от музиканти, тонрежисьори, осветители, с които правеше концертите си, пише bgdnes.bg.

"Аз действително бях единственият, който поддържаше толкова голям екип, но те вече са освободени и всеки се опитва да намери своето място и да оцелее", казва бардът на любовта.

За сметка на това Маринов, който има два брака зад гърба си, се чувства удовлетворен у дома.

"Личният ми живот е съвършен" - категоричен е певецът. - Моята дъщеря намери най-хубавия зет, който мога да имам. От тяхната любов дойдоха внуците, които ми помагат да се преборя с днешните си проблеми. Заради тях се държа - да съм достоен дядо и да помагам като родител на моите деца", с усмивка споделя Маринов.Веско е намалил участията си заради коронавируса

 

Той е горд, че двамата млади кръстили единия внук на него - Веселин. Певецът е традиционалист и смята наследствеността в имената от първостепенно значение за продължаването на рода. Доволен е, че е възпитал щерката Йоана именно в такива ценности. "Обичам България и виждам, че това не кореспондира с новите тенденции, а с това, в което са ме възпитавали моите родители и учители", заяви той.

Другата му голяма радост в живота е неговата любима. "Веселина напълни дома ми с любов и желание да се прибирам винаги откъдето и да е. Тя е моето щастие", категоричен е Маринов. Двамата с любимата му съвсем скоро са се преместили от столицата в Разлог. Пандемията е наложила тази промяна според тях.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Най-накрая.

Най-накрая.

09.12.2021 | 12:01

Да изчезне завинаги този лигав грозник.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?