Следвайте ни

Кристина Димитрова разкри кога е била на косъм от смъртта

viber icon

"Всевишният ме спаси от катастрофа. Случи се преди години, тръгвайки си от морето сама с колата в най-голямата жега, се случи да заспя. Бях хапнала повечко и по пътя от силното слънце и умората съм се унесла. Карах в двулентов път и в един момент някакъв шум ме стресна, оказа се, че за щастие самият ми волан се е завъртял вдясно и колата е излязла встрани от пътя - на грапавото. Срещу мен идваха страшно много коли и ако воланът се беше извъртял вляво, нямаше да се събудя на гладкия път - щях да се ударя челно и нямаше да ме има сега. Вече съм изключително внимателна и бих препоръчала на всеки, който тръгва на път, и дори леко да му се приспи, по-добре да спре, да си отпочине или да поспи 15 минути и после да продължи". Това разкри звездата на българската естрада Кристина Димитрова, която след дни става на 61 години.

Кошмарът, който е преживяла, още я държи и до ден днешен. "Случва ми се да се будя нощем и това не може да ми се изтрие от паметта, може би с право, за да не го забравя. След тази случка благодарих на Господ, който ме спаси, защото може би щях да застраша и друг живот и щеше да бъде наистина страшно. Добър шофьор съм и никога не съм очаквала, че може да ми се случи такова нещо", анализира ситуацията изпълнителката.

Певицата, която има два брака и двама големи синове зад гърба си, има и друг случай, заради който е мислила да прави курбан за здраве.

"Случи се на 2 февруари и исках да правя курбан, тъй като тогава се изтърколих по стълбите в дома си и си счупих китката. Трябваше да отида на юбилейното парти на добрия ми приятел Иван Гарелов. Не почувствах болка, но отидох в "Пирогов". Там лекарите констатираха, че ръката не е навехната, а счупена. Не ми разрешиха да пея с гипса. Въпреки това го направих", смее се изпълнителката.

Хиляди са влюбените до полуда мъже в нея, като най-романтичното нещо, което е правил мъж на неин рожден ден, е да й подари цял остров. "Любим човек ме сюрпризира с екскурзия във Франция с акцент на обиколките в Нормандия. Турът включваше и посещение на Мон Сен Мишелн, феодалната крепост край устието на река Куенон, събрала в себе си абатство, манастир, жилищни квартали и катедрала. Подобни изненади не се забравят никога и оставят след себе си само светли чувства", спомня си Кристина. Иначе и друг път са й правили изненади на сърцето. "Най-лудото е още когато бях ученичка и едно момче, което много искаше да бъде с мен, ми каза, че ще направи всичко, за да докаже, че много ме обича. Тогава бяхме на купон и аз не му повярвах, затова на шега му казах да скочи от балкона. Не вярвах, че ще го направи, а той наистина скочи от втория етаж и си счупи ръката. Мъжете правят всичко, когато наистина обичат", смее се изпълнителката на "Детски спомен".

Според нея връзката е хубаво да е отворена, като тя не изневерява, държи на привличането, разбирателството и общите интереси. Тя вече е решила, че няма да експериментира с нови лица в личния си живот и от години дели постеля с приятеля си Васил, който е с 14 години по-млад от нея. "Никого не съм вързала насила да стои с мен", лаконична е тя. И още в началото на връзката им е заявила, че не иска повече деца. "Оставила съм го сам да решава живота си. Ако поиска дете, да си намери друга жена, аз няма да го спра никога..."

И тази година, както и миналата красавицата ще отпразнува рождения си ден с най-любимите хора. Тя не крие, че си е правила корекция на бюста и не е против вмешателството на докторите, ако жените или мъжете се чувстват добре с това. "Много рядко спортувам, обичам да плувам и ям много, при мен е най-вече ген и не съм си правила нищо друго. Корекцията на моя бюст не е с гел, нито със силикон, а с физиологичен разтвор, което е изключително безвредно, и не съм имала проблеми до този момент. Ходя веднъж месечно на масаж на лице, много обичам и масаж на тялото", споделяла е певицата, пише hotarena.net.

Ако има нещо, за което съжалява голямата ни певица, то това е, че не е обръщала достатъчно внимание на синовете си. "Това бе голям минус заради професията ми. Децата ми са отгледани от бабите и сега осъзнавам колко много моменти съм пропуснала с тях. Ако трябва да върна машината на времето, бих коригирала този момент. Е, сега пък ще гледам внуци", смее се Димитрова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?