1939
Следвайте ни

Кристиан Костов с тежки разкрития за загубата на любим човек

viber icon

Кристиан Костов, който класира България на заветното 2-ро място в песенния конкурс "Евровизия" през 2017 г. изживява тежък личен момент.

Изпълнителят на "Beautiful Mess" сподели в ефира на Нова телевизия, включвайки се в студиото чрез видео връзка на живо, за болезнената загуба на своя любим дядо.Той си е отишъл в следствие на коронавирус. Младият певец, който преди няколко години се върна да живее в Москва, разказа, че цялото му семейство е изкарало болестта, при това доста тежко. Самият той се е чувствал много зле.

"Covid е ужасно нещо. Дядо ми почина от него. Той бе най-интелигентният човек, когото познавах. Последните думи, които каза, бяха: "Помогнете ми, моля, лошо ми е", сподели със свито сърце Костов, който, въпреки случилото се, признава, че се опитва да бъде колкото се може по-позитивен, колкото и трудно да му е това.

Той обясни, че отвлича вниманието си от злощастието с работа върху няколко проекта едновременно. Разбира се, една от темите на интервюто бе и промяната във визията му, която от известно време насам предизвиква истинска лавина от противоречиви коментари в социалните мрежи. Преди пандемията да избухне, Кристиан бе на гости на свои приятели в Ню Йорк, откъдето публикува снимки, показващи различния му външен вид, който с течение на времето стана все по-силно повлиян от k-pop културата.

"Не мисля, че съм се променил доста", заяви сега той, уточнявайки, че има хора, които го харесват точно такъв, какъвто е. "Нормално е да не бъда харесван от всички".

Някогашният участник от "X Factor" призна, че въпреки това не може да разбере острите коментари срещу себе си, провокирани от снимките му.

"Колко трябва да си нещастен отвътре, че да накараш някой да се почувства зле. Аз съм си момче, това че имам дълга коса, не означава, че искам да бъда жена", каза той.

Макар думите си обаче, той не скри, че именно визията му е на няколко пъти е била основна причина, поради която е попадал в страшни ситуации, накарали го да се страхува за живота си.

"Получавал съм заплахи, а на няколко пъти за малко да ме убият с нож. Спаси ме факта, че проговорих на английски", призна Костов, допълвайки, че нападателите му са го оставили с думите "Не е от нашите". "За първи път усетих , че нещо много лошо можеше да ми се случи", отбелязва той, обяснявайки, че след това е прекарал няколко дни стоейки си затворен у дома.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?