Следвайте ни

Кристиан Чарли Танев шокира мрежата с решението си

viber icon

Популярният пловдивски влогър Кристиан Чарли Танев реши да промени начина си на живот, като каже „не“ на алкохола. Той не е близвал никакви спиртни напитки вече четвърти ден. Първият ден без алкохол влогърът ознаменува с публикация във фейсбук. Основният акцент в нея беше, че качва снимката, за да си припомни как не иска да го запомни синът му. Самият той се определи като „подут“, „зомбиран“ и „с кратери под очите“ на фотоса. Танев обясни още, че иска да се научи да  консумира с мярка, защото „вече не е толкова млад“ и алкохолът е започнал да пречи на живота му.

„Всичко е забавно...до един момент. Почвам да ставам мързелив, агресивен и невеж. Преди не ми влияеше така пиенето, но осъзнавам, че не съм толкова млад вече. Не се харесвам точно в този момент, но промяната няма да настъпи ако не променя нещо аз. Не знам колко време ще е това предизвикателство, но знам, че след него трябва или да се науча да консумирам с мярка, или просто да спря завинаги. Пак ще дрънкам глупости в интернет, не се притеснявайте, но ми е време да порасна малко“, сподели влогърът и благодари на всички, които нямат нужда да пие с тях, за да го наричат приятел. Признателност изказа и към жена си, която по думите му се е налагало понякога да търпи неадекватното му държание.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай