4020

Криско напира за кмет, Габрово се превръща в Дубай

Пишман рапърът се закани, че ще превърне Габрово в Дубай, ако го изберат за кмет на следващите избори в града му. Звездата в момента се намира в Емирството и не пропуска да споделя с феновете си клипове на инфраструктурата, обяснявайки как ще превърне родния си град в подобие на арабската държава.

Приятели, ако стана кмет на Габрово, ще санирам всички сгради ето по този начин. До 4 години Габрово ще изглежда ето точно така. Гласувайте за стария Криско“, призова в мрежата певецът, показвайки луксозните стъклени сгради в града. “Да направим Габрово велико отново”, пък е слоганът на изпълнителя по подобие на американския му колега Доналд Тръмп. Заявката на бъдещия кмет определено е много смела, коментираха с усмивка феновете му. Изпълнителят, който в момента е на почивка в Дубай, не пропуска да споделя с феновете си видеа и моменти, поднесени с много чувство за хумор.

Преди време певецът обяви намерението си да се бори за кмет на Габрово. Тогава отново чрез социалните мрежи сподели забавен клип и обяви: „Габровски студенти, приеха тържествено кандидатурата ми за кмет на следващите избори“. „Браво, ще гласуваме“, „Вземи ме в щаба си“, коментарите пък последователите му. Дали думите му ще станат реалност само времето ще покаже, написаха други.

 

@kriskoofficial

 

♬ original sound - Krisko

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Нико

Нико

09.02.2024 | 09:36

Този е по- смешен и от шамара

Отговори
2 1
Масон

Масон

09.02.2024 | 07:59

Нещо го бие съчмата .

Отговори
2 0
Голям смях

Голям смях

08.02.2024 | 21:58

Смешник , пародия на певец . Куха глава . И противна физиономия.

Отговори
7 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?