Следвайте ни

Крещят за нищо! Това са истериците в зодиака

viber icon
Дори най-спокойният човек в дадена ситуация може да изпадне в истерия. Но има три знака в зодиака, които са прекалено истерични и постоянно живеят в недоволство. Ето кои са те, пише Актуално:

 

Рак

През по-голямата част от живота си Раците изпитват недоволство. Вместо черупка те носят товар от натрупани оплаквания.
 
Представителите на този знак често се оказват провокатори на спорове и не крият, че изпитват удоволствие от това. Те са много страхливи. Често се правят на щастливи и волеви хора. Но в действителност са просто слаби и уязвими същества, които отчаяно се нуждаят от любов.

 

Дева

Девата заслужено печели сребърен медал в класацията на най-истеричните знаци на зодиака. Представителите на този знак са нацупени песимисти, чиято цел е да притесняват и тормозят хората около себе си с дреболии.

Комуникацията с тях се превръща в непрекъснат поток от претенции, критики и упреци. Девите могат да дисбалансират всеки, дори и най-спокойният човек. Те са изкусни майстори на интриги, скандали и клюки, така че е по-добре да не се карате с тях.
 
Разгневените Деви измъчват враговете си, докато започнат да молят за милост.

 

Козирог

Козирозите са истински деспоти. Те просто не могат да се разберат спокойно с хората. Жаждата им за слава и господство над другите ги прави наистина студени и жестоки.

Те не познават чувството на самоирония и всяка остра шега за тях е причина за изпадане в истерия. Представителите на този знак не блестят с ерудиция, но искрено смятат всички хора за глупави и недалновидни. Това е може би единственият случай в астрологията, в който мегаломанията и ниското самочувствие се съчетават в един знак.

Коментари (1)

Da  vi...

Da vi...

14.12.2020 | 06:16

Kolko glupost ima v draskacite.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?