83

Крепостта се клати: Йорданка Христова в любовна афера с американец

Цяла звезда, кръстена на нея, получи Йорданка Христова, а подаръкът определено я разчувства.

Ухажор от далечна Америка е успял да спечели симпатиите на естрадната прима Йорданка Христова. Преди броени дни мегазвездата на българската музика отпразнува своя 80-годишен юбилей. Именно от своя приятел в САЩ получила най-специалния подарък за личния си повод.

Напористият ухажор, разполагащ със солидни финансови възможности, ѝ подарил звезда, кръстена на нейно име, която се намира в съзвездието Голямата мечка. То грее в небето целогодишно и Данчето ще може да вижда своята ярка звезда почти всяка нощ, когато времето е ясно. От обожателя си тя получила и специализиран сертификат, който удостоверявал, че той е закупил небесното тяло, кръстено на нея. За нестандартния и ефектен подарък мистериозният господин платил крупна сума.

Певицата не споделя името му, нито откога датира тяхната връзка, която била основно онлайн. Христова отдавна е в крак с новите технологии и неведнъж е признавала, че будувала нощем, за да може да си пише през социалните мрежи с приятели от цял свят. Освен това и сестра ѝ Лили, с която се виждат веднъж годишно, живее в Америка, а това бил единственият начин двете да си комуникират по-често, пише "Ретро".

За юбилея естрадната легенда получила и друг сантиментален подарък – пръст от манастира в Кукуш, родното място на нейния баща. Храмът е оцелял по чудо след опустошителен пожар в града. Пръстта ѝ била подарена в саксия заедно със засадено в нея цвете, за да краси дома ѝ. "Разчувствах се, не само това ми подариха приятели и близки. Имам и други уникални подаръци, но този много ме трогна“, споделя очарователната певица, на която никой не дава 80 години. За кръглата годишнина тя получила и почти толкова букети, колкото години е навършила.

От БНТ пък ѝ бяха подготвили специално празнично издание на предаването "БНТ на 60“, посветено на юбилярката, в което събраха нейни близки колеги от естрадния жанр, които я поздравиха от ефира на медията. Сред тях бяха Васил Найденов, Силвия Кацарова, братя Аргирови, Мими Иванова, Роси Кирилова, Мая Нешкова, Милица от "Тоника“, Мария Илиева и други. Единствено от Лили Иванова Данчето не получила честитка за юбилея си. Двете грандами на родната естрадна сцена от години са смразени и макар да нямат открит конфликт, не общуват.

На 21 ноември Христова ще отпразнува личната си годишнина и 60 години на сцената с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК, за който Лили не получила покана.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Саня

Саня

06.10.2023 | 18:22

Тя отдавна се е отказала от такъв тип връзки,както си е редно...

Отговори
2 0
Фанфан Лалето

Фанфан Лалето

05.10.2023 | 15:01

Данчето е жена от плът и кръв, такива онлайн или виртуални връзки хе са в нрава й. Ще краси мокрите сънища на поколения българи. Жива здрава и винаги красива.

Отговори
4 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?