49

Крехко девойче, ама друг път! Вижте мускулите на новата Мани от "Игри на волята"

Изненадите в новия сезон на "Игри на волята" започнаха да се разгръщат една по една. Например, че отново имаме Мани на хоризонта - само че от Лондон.

Вместо култовата бургазлийка, която побъркваше всички, сега в полезрението влиза Мануела Тонева. Блондинката, която работи като физиотерапевт, е завършила във Великобритания и от години живее в Лондон.

Русата Мани от 15 години вече живее в кралството, където помага на деца и възрастни да се възстановяват. Спасявала е човешки животи, но най-трудни са били първите четири месеца от пандемията, когато не е имала възможност да се вижда със семейството си.

Спортът е нещото, което я прави не само по-силна физически, но и духовно. Любопитна подробност при нея е, че е участвала в състезания по бодибилдинг и дори е спечелила първо място на национално първенство.

 Участието ѝ в "Игри на воята" е много важно за Мануела, най-малкото тя вярва, че ще стигне доста далеч. "Хората ме подценяват, защото съм дребничка, но ще изненадам доста хора", споделя за себе си още Мани, която даде заявка, че няма да има нищо общо със своята съименничка, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Зрител с нерви .

Зрител с нерви .

08.09.2022 | 20:09

Пробвах си волята да гледам това, около 15 минути само глупости инякави племена все едно сме туземци .Пълна тъпотия .

Отговори
1 0
Телевизор с нерви

Телевизор с нерви

08.09.2022 | 20:03

Тези каква воля изпитват в тези игри. Да ли имат воля да стискам след като изпие 20 литера бира. Или да седи пред препълнена маса с храна . Или да ли има воля да се пусне по пързалка с бръснарски ножчета

Отговори
1 0
Бръмм

Бръмм

07.09.2022 | 15:42

Ще ме изненадат когато спрат да го излъчват завинаги.

Отговори
2 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?