1553

Край! Теодора забрави Румен Радев

Чисто нова! Вече е превъзмогнала тежката раздяла красавицата от "Игри на волята" Теодора Мудева, която преди месеци скъса с дългогодишната си изгора и годеник Румен Радев.

"Бях се изгубила тотално и дълго време душата ми се луташе, ако така мога да се изразя, не бих казала и че напълно е намерила покоя и баланса, но мисля, че поне е на прав път", споделя миската, която се окопитва след сътресението от раздялата.

Отгоре на всичко брюнетката вече е готова да се впусне в нови приключения. Бургазлийката е била на море със свои приятели и разказва: "Досега не бях ходила на почивка с най-добрите ми приятели, хората, с които пораснах. Хората, които ми помогнаха да мина по-лесно през всяка буря, хората, които бяха мой стълб, когато се разпадах.

Хората, които винаги са ме подкрепяли, поддържали, мотивирали, тези, които постоянно ми напомнят коя съм всъщност, всички те винаги намират начин да усмихнат душата ми, когато не й е до това".

Явно Теодора открива утеха в компанията на своите приятели, с които си прави своеобразна терапия. Терапията й с компанията й от детството може да върви, но вероятно има и още по-голям ефект, защото фамилиарничи една идея повече с един познат и на нас левент: участник от минал сезон на "Игри на волята", модела Илиян Цветков. Явно Мудева си има тип, или по-скоро професия, по която си пада - супермодел и като бонус да е участвал в "Игрите".

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?