2374

Край с приятелството: Азис и Катерина Евро си обявиха люта война

Любимата на не едно поколение актриса Катерина Евро винаги ще намери с какво да развесели последователите си. За тежката орисия да виси над чушкопека и да обезпечи храната за тежка зима сподели тя, вместо да се наконти и да отиде на купон.

"Ооох, толкова хубав ден се очертава навън, довечера БТВ има купон за началото на сезона, а аз горката вместо да отида на фризьор, да се наглася, да се гримирам, пека чушки и отново се слугува. Но това е положението, ще трябва да се стягаме за тази тежка, пуста зима", "проплака" драматично онлайн актрисата.

Дори влезе в задочен диалог с Азис, който предяви претенции за собственост върху чушкопека: "Би ли ми върнала чушкопека вече? Щото мълчах, мълчах, ама тва твоето на нищо не прилича!"

"Мила ми приятелко , всичко давам, чушкопек не давам! Освен това, вашият етнос пече чушки върху ламарина! Разбра ли ме правилно!", бе отговорът на Катето Евро, който обаче прозвуча доста обидно не само за Азис.

Той пък реши да покаже на цяла България, че е решил да се раздели с гъстата растителност по тялото си.

„Резултатът няма да ви хареса. По-късно ще кача снимка в коментарите“, обяви кралят на чалгата у нас.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Цццц

Цццц

16.09.2022 | 20:11

Кво ни занимавате бе хора..сеедно само Катя д единствената дет пече чушки...ние не печем

Отговори
0 0
Маргарита

Маргарита

18.09.2022 | 02:12

Любимата на всички поколения?? Вие чувате ли се какви ги говорите? Не познавам човек, койго дори да я харесва! Напротив, хората се дразнят от постоянното й натрапваме, на нея и на синът й!! Скоро четох за годишнина на Гец, а той действително беше обичан, а Евро... Всъщност тя колко роли толкова има?? Дразнещ смях, дебелашки шеги, за доматите й и за таралежчето в градината й сме информиранни... била ми/ни любима:-((

Отговори
0 0
Миру

Миру

16.09.2022 | 20:10

На това му се вика хора без работа

Отговори
0 0
Хана х

Хана х

16.09.2022 | 20:09

Айляк куче...г....си ближе

Отговори
0 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?