49

Край с Иво Андонов: Захари Бахаров взима 1 милион за нов сериал по БНТ и става...

Актьорът Захари Бахаров, който продължава да жъне успехи на родната театрална сцена и телевизионен и кино екран, минава на следващо ниво и ще е продуцент на нов сериал на БНТ.

Поредицата се нарича „Мъртар“  и е една от двете поредици, които ще бъдат заснети до края на тази година, обявиха от националната телевизия. И двата са с по шест серии с дължина 54 минути и ще струват около 1 милион лв. всеки. Режисьор на  продуцираните от Бахаров епизоди е Валери Милев.

"Дъщерите на София е по сценарий на Рене Карабаш, режисьор е дъщерята на Александър Морфов и Рени Врангова - Неда Морфова. Иван и Андрей ще снимат ситком за БНТ. „Радиовръзки“ ще бъде 24 серии по 27 минути и ще струва над един милион лева. Павел Веснаков ще режисира  драматичен сериал в 12 серии наречен „Мама“. Продуцент е Евтим Милошев. За него бюджетът е над един и половина милиона лева.

Два пълнометражните игрални филма ще финансира БНТ. Максим Генчев ще заснеме историческа драма за Иван Александър и еврейската му съпруга Сара.

Вторият филм е „Заведи ме вкъщи“ - екранизация по едноименната новела на Михаил Вешим с режисьор Мартин Генов. Двата филма общо ще струват на обществена телевизия около 600 хиляди лв., писа „Телеграф“.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Трактор

Трактор

19.06.2022 | 13:59

Филми с артисти който не харесвам и на са ми симпатични не гледам . Кой знае каква боза ще е този сериал. Като повечето филми правени през последните години .

Отговори
1 0
А ще

А ще

18.06.2022 | 00:24

уреди ли братче то си наркоман и алкохолик?

Отговори
3 0
Нов бардак

Нов бардак

17.06.2022 | 22:36

Старите к урви.

Отговори
2 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?