49

Край с черния период: Обрат със здравето на Васил Найденов

Васил Найденов има добра за феновете си, които сериозно се притесниха за любимеца си. Неостаряващият изпълнител на златни хитове си върна загубения глас и продължи с изявите си в цялата страна.

Певецът отмени изявите си до края на месец май, тъй като имаше обострена алергия. Информацията първоначално предизвика паника сред феновете му, но певец номер 1 я опроверга. Импресариото му Ивайло Манолов каза, че концертите на звездата ще бъдат пренасочени за други дати и те вече се осъществяват, научи "България Днес".

"Съобразяваме се с алерголога му, всичко е под контрол", съобщи Манолов.

След като Найденов публикува информация за алергията в социалните мрежи, веднага заваляха пожелания за бързо оздравяване. Появиха се и съвети за лечение с изпитани рецепти. Негова почитателка от Одрин веднага му препоръча метод за старовремски илач с варено зеле. "Благодаря за загрижеността и че повече от 50 години няколко поколения ме подкрепяте", сподели ни Кеца, който продължава да обира овации сред мало и голямо, когато пее. "Васил е на 71 години, но в него има повече живот и секс от повечето ми приятели и колеги", сподели за звездата Надя Брайт, кралицата на стендъп комедията, която бе на последното участие на Кеца в провинцията.

Певецът и друг път е имал неразположения. Самият той признава, че от 20-годишен е с хроничен колит и гастрит. "Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - извън ритъм съм отдавна, но още съм жив и ме държи емоцията, публиката също ми е голям поддръжник", споделя Васко Кеца, който цяло лята пак няма да почива. "Ще мисля как да отдъхна около рождения ми ден септември и сигурно пак ще ходя в Гърция", казва Кеца.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Еми,

Еми,

18.06.2022 | 00:23

добре, но не ме вълнува.

Отговори
1 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?