1553

Край! Наша ТВ звезда спира да спи с лоши момчета

Красивата Мария Силвестър стана на 46 години и чак сега осъзна грешките, които е допускала в личния си живот. Тя сподели с почитателите си, че е имала връзки само с т.нар. „лоши момчета”.

Това обаче не ѝ e донесло нищо добро. Актрисата и водеща e установила, че трябва да промени предпочитанията си към мъжете, ако иска да има щастливи отношения с противоположния пол.

Синеоката брюнетка стигнала до тези прозрения след редовни посещенията  при психоаналитикa си. Темата за духовното усъвършенстване силно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Ходи и на ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa oпoзнae себе си.

Мария имаше доста бурен брак с шоумена Силвестър Силвестров. Разводът им беше скандален, но тя е категорична, че това ѝ е дало нов стимул да се бори с житейските изпитания. Бившата манекенка се раздели с бащата на сина си преди години, започвайки живота си от нулата.

Тогава едва си стъпила на краката във финансов план, но приятели ѝ помогнали да си намери ново жилище и я подкрепили материално. Така успяла да изплува и да се успокои. Водещата често изразява подкрепата си към всички дами, които преминават през тежка раздяла и с думи им вдъхва кураж да продължат напред.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Какъв

Какъв

05.03.2024 | 07:05

и е случая на тази лелка? Не и ли е време за феминхелп?

Отговори
3 0
Няма повече да спи

Няма повече да спи

04.03.2024 | 23:16

Само ще се е.е с тях.

Отговори
6 1
Силвестров

Силвестров

04.03.2024 | 23:11

Какъв мъш миче, такива, нямам думи!

Отговори
3 0
Силвестров!

Силвестров!

04.03.2024 | 23:08

Да пази господ, миче...

Отговори
1 1
rturtu

rturtu

04.03.2024 | 22:48

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк=---- https://use.my/man

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?