46

Край на сватбите с двойници на Елвис в Лас Вегас

Параклисите на любовта в Лас Вегас, които организират тематични сватби, използвайки двойници на краля на рока Елвис Пресли, могат да се превърнат в хотели на разбитите сърца, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Компанията за лицензи, която контролира името и имиджа на "Краля", нарежда на операторите на параклиси в Града на греха да спрат да използват Елвис в тематични церемонии, според съобщение в "Лас Вегас ривю-джърнъл".

В началото на май компания "Authentic Brands Group" изпрати писма за прекратяване на дейността на множество параклиси, които ще трябва да се съобразят с искането.

Тъй като Елвис е толкова тясно свързан със сватбената индустрия във Вегас, някои казват, че този ход може да унищожи бизнеса им.

"Това е семеен бизнес, с това си вадим хляба. Тъкмо се посъвзехме от коронавирусната пандемия и се случи това", споделя Кайла Колинс, която заедно със съпруга си ръководи тематичен сайт и параклис.

Сватбената индустрия в Лас Вегас генерира 2 милиарда долара годишно. Според официални лица сватбите на тема Елвис съставляват значителен брой от извършените церемонии.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?