49

Край на "Сървайвър"! Всички участници кацнаха грохнали в България

Големият финал на екстремното риалити по bTV ще бъде на 16 май

 

Снимките на седмия сезон на Survivor по bTV приключиха. Участниците, които оцеляха до този момент, се прибраха от екзотичната Доминикана обратно в България. Веднага след кацането си у нас повечето от тях успяха да прегърнат близките си, с които бяха разделени месеци наред.

Край бреговете на Карибско море всички преживяха приключението на живота си, преоткриха себе си след сблъсъка с неизвестното, пребориха се с най-големите си страхове и култивираха в себе си огромно търпение и сила. След дълги дни на изолация, тежки физически битки и психически изпитания, сега сървайвърите ще трябва да се адаптират отново към цивилизацията, която не е белязана от постоянната липса на храна и не е разтърсвана от тропически бури.  

Когато през февруари към Доминикана заминаха двадесет смели, решени на всичко мъже и жени, а по-късно към тях се присъединиха още четирима амбициозни играчи, никой не подозираше какво точно ги очаква. Всеки един от тях трябваше да се приспособи към екстремните условия и да изкове собствена стратегия за оцеляване, да влезе в неочаквана коалиция и да се изправи в битка, за да се придвижи максимално близо към целта. 

Кой е изиграл най-добре ходовете си ще стане ясно на 16 май, когато е големият финал на Survivor по bTV. Победителят ще бъде избран от жури, съставено от вече отпаднали участници. Членовете му ще трябва да решат кой от конкурентите им е показал комплексни качества като устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене, и е успял да надиграе и да надхитри съперниците си. Само един ще бъде достоен за титлата „Последният оцелял“ и наградата от 150 000 лева. 

Преди обаче да разберат името му, зрителите на bTV ще станат свидетели на поредната серия от обрати и инфарктни моменти. В следващите епизоди на Survivor напрежението ще достигне кулминацията си, докато участниците се прегрупират около непробиваемата за момента синя коалиция или се опитват да я разбият.   

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Язе

Язе

29.04.2023 | 09:03

Кои са тия,някоя нова партия ли пак е дошла

Отговори
1 0
Язе

Язе

29.04.2023 | 09:02

Кои са тия?

Отговори
0 0
А дано,

А дано,

29.04.2023 | 08:52

никога повече да няма такава помия. А тях не ги жаля изобщо, платено им е.

Отговори
6 0
Язе

Язе

29.04.2023 | 09:04

Кои са тия,някоя нова партия ли

Отговори
0 0
От какво

От какво

29.04.2023 | 05:18

Са грохнали от снимки по 12 часа на ден или от силното слънце и топлата вода .

Отговори
4 0
Че това

Че това

29.04.2023 | 04:59

Някой още ли го гледа .

Отговори
7 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?