49

Край на приказката! Разделени ли са Рачков и Анита?

Разделени ли са Димитър Рачков и Анита Димитрова, се питат зрители, гледали вчера вечерта новото шоу на комика.

Красивата блондинка досега не пропускаше издание на "Забраненото шоу на Рачков", което спря миналата година. Бе и сред публиката на повечето издания на "Като две капки вода", което Рачков води, но вчера вечер не я видяхме сред хората, които ръкопляскаха и се смяха в първото издание на шоуто. То е записано предварително и е възможно Анита просто да е била на плаж, но отсъствието се набива на очи, пише HotNews.bg.

Блондинката е страно пасивна в инстаграм през лятото, когато всички красавици като нея всеки ден качват снимки от плажове, коктейли в модерни заведения. Рачков също не е споделял техни общи снимки от близо три месеца, като в социалните мрежи рекламира сам новото си предаване.

В публиката за разлика от Анита седеше прясната булка Калина Крумова, защото нейният мъж бе сред първите участници в шоуто. Това правеше отсъствието на Анита още по-крещящо.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Като

Като

11.09.2022 | 17:10

Гледам на снимката са цяло не са разделени на две , снож или трион това е майтап малко черен хумор. И никой не е на зор за техния живот и проблеми.

Отговори
3 0
Клаксон

Клаксон

11.09.2022 | 12:58

Още малко ще се почне да се пише , кога са яли , кога са спали и къде, кога ще ходи до WC и други такива подробности. Като саизвеатни и интересни за някой , на зор ли е и другите да се тормозят ,за живота на тези двамата . Не ми дреме за тях .

Отговори
8 0
Забранения шоу мен

Забранения шоу мен

11.09.2022 | 12:22

Поредния епизод от драмата или комедията на Рачков и неговите куклички. Не ни дреме за живота на този шут и смешник.

Отговори
11 3
Древни на ку.ра

Древни на ку.ра

11.09.2022 | 12:18

Дали го духа или не

Отговори
5 1
Жаба кикирица

Жаба кикирица

11.09.2022 | 11:48

Офф не сме на зор да знаем тези как и защо живеят. Заедно ли са или разделени .

Отговори
12 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?