3906

Край на приказката! Нели и Сано крият раздяла от месеци? По коя фатална жена залитна актьорът СНИМКА

Клюката се подплати и от последните снимки на водещия заедно с моделката Диляна Попова, с която ще си партнира в риалити шоуто

 

Нели Атанасова и Александър Сано са разделени. Според колеги на актьора двамата не са заедно от няколко месеца, а причината не е участието му в „Островът на 100-те гривни“ като водещ.

„От доста време двамата не са се появявали заедно по светски събития. Говореше се, че имат сериозни проблеми и живеят разделени“, коментират близки до Сано.

 

Клюката се подплати и от последните снимки на водещия заедно с моделката Диляна Попова, с която ще си партнира в риалити шоуто. Мрежата пламна от изпепеляващи кадри от филипинската джунгла с участието на двамата, където Попова излъчва неустоима привлекателност в прегръдките на Сано.

Припомняме, че Диляна също се раздели със сериозния си приятел - Лъчезар Захариев, и в момента няма мъж до себе си, пише Intrigi.bg. 

Според фенове между двамата видимо прехвърчат искри и има голяма вероятност за интимност на самотния остров.

Кадрите събраха хиляди лайкове, но самата Нели не реагира на снимките. Според нейни близки тя се е затворила в себе си, а отношенията на Сано с Диляна Попова само затвърдили решението й за раздяла.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?