49

Край на мъките! Синът на Ваня Костова откри любовта СНИМКА

Смъртта на голямата певица Ваня Костова се отрази изключително зле на нейния син Боян Михайлов, който бе привързан към майка си. Сега е намерил нова любов, която му помага да се справи по-лесно в този труден момент. 

Боян разправя пред приятели, че най-накрая е открил любовта и то след скандлания развод с жена си Стефания, която през всичките години имаше скандали с майка му, на чието мнение той много държеше.

Най-накрая Боян реши да покаже коя е новата му приятелка, в която е влюбен и смята да продължи живота си с нея. Публикува снимка, на която неизвестната за нас дама го целува, а негови приятели му пожелаха огромно щастие. 

След раздялата със Стефания проблемите за Боян се увеличиха. Тя не му разрешава да се вижда с дъщеря им Ванеса често, което го побърква. Докторът, който практикува в софийска болница, не е съгласен да се вижда с дъщеря си Ванеса само два пъти в месеца за по два дни и ще продължи да предявява искания да получи за постоянно родителските права над детето си. Боян Михайлов обжалва решението на Темида и се надява Ванеса да остане при него, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Миру

Миру

11.06.2022 | 06:32

Разбирам..много си обичал майка си...така е тя е една но и половинката.трябва да слушаш и уважаваш...затуй се стигна до развод,повярвай мойто момче...виновния си ти.....

Отговори
5 2
Хана х

Хана х

11.06.2022 | 06:29

Дано ти провърви с тази новата

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?