1553

Край на любовта! Натали почива по женски в Гърция

Волна птичка след раздялята! Натали Трифонова си открадна няколко дни почивка и замина за Гърция. Блондинката работи усилено – води предаване и прогнозата за времето по Би Ти Ви, доскоро танцуваше в шоуто „Денсинг старс”. Понякога обаче и на нея ѝ се случва да излиза в отпуск. Хубавицата е споделяла, че съседната ни страна е нейна любима дестинация за ваканция.

Според източници на „Уикенд”, красавицата е в южната ни съседка с приятелка, а не с мъж. Както вече писахме, тя няколко месеца имаше връзка с рали шампиона Мартин Чой и дори се мълвеше, че е готова да му роди дете. Малко след влизането й в „Денсинг старс” обаче Трифонова се е разделила с мачото, който е с виетнамски корени.

Въпреки всички позитивни емоции, които е имала по време на престоите си в Гърция, преди време водещата е преживяла и ужасен инцидент. Тогава майка ѝ Ванина катастрофирала с АТВ на остров Миконос  и едва оцеляла. Бързата реакция на щерка ѝ обаче успяла да я спаси. Местните медици също си свършили работата повече от перфектно и отървали пострадалата жена от най-лошото.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?