1939

Край на лошия късмет за тези 3 зодии през 2022 г.

Новата година идва с много успехи, предизвикателства и късмет за някои зодии. Звездите обаче намекват, че най-малко за успех ще трябва да опитат трите знака на зодиака при които късметът ще отиде в собствените им ръце, пише Блиц.бг.

Риби

За родените под този знак на зодиака късметът ще се усмихва особено често през първата половина на годината. Звездите обещават успех в личния живот и кариерата - Рибите ги чака повишение или нова, по-престижна работа. Парите ще се изливат като от рог на изобилието и следователно можете да започнете да инвестирате (само не забравяйте да използвате здравия разум и първо внимателно проучете цялата информация). Вероятно тази година Рибите ще могат да отидат на дългоочаквано пътуване, което се провали през 2021 г. или премина неуспешно, а също така може да чакат да се преместят в по-голям апартамент или в друг град.

Козирог

За Козирозите черната ивица вече е приключила и бялата ще продължи до края на февруари. По това време в живота на такива хора могат да се появят нови познанства, които по-късно стават добри приятели или истински любовници. В кариерата на Козирога също всичко ще се окаже страхотно - тук ще им помогнат стари приятели, които Козирогът някога е избавил от трудна ситуация, а сега решават да се отплатят за доброто. Няма да има проблеми с финансите, така че можете да си позволите да живеете нашироко (но в рамките на разумното, не бива да харчите последните си спестявания, защото понякога звездите грешат).

Овен

За Овните успешният период ще започне по-близо до лятото и затова засега не можете особено да се тревожите и да пестите силите си, защото ще трябва да опитате много, за да постигнете успех. И след това всички планирани цели ще започнат да се постигат една след друга - в семейния план родените под тази звезда ще имат щастливо попълване или решение на дългосрочен конфликт, който е отровил живота им. В топлите месеци Овните най-после ще могат да намерят мечтана работа или да получат предложение от началниците си, което би било просто глупаво да откажат.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Асан

Асан

24.01.2022 | 23:40

Да пускам ли тото за джакпота :)))

Отговори
2 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?