Следвайте ни

Край на играта! Ето какъв кошмар спретна Кейт на Хари и Уилям

viber icon

Последните скандални разкрития по сагата Меган Маркъл и сие Кейт Мидълтън се очертава като най-големия злодей във фамилията. Журналистът на CNN Бернадет Джакомацо хвърли нова, далеч не толкова благосклонна към херцогинята светлина за неуредиците в звездното семейство. Когато връзката между Хари и американката се задълбочила, дошъл и моментът, когато принцът споделил намеренията си с по-големия си брат. Известно е, че Уилям е далеч по-разумен и изпълнителен, и съвсем интелигентно предупредил Хари да не избързва.

Повече от естествено влюбеният младеж приел съвета твърде лично и съзрял не толкова благородни намерения в подобна намеса. Тук вече Джакомацо изтъква черната роля на Кейт Мидълтън. Вместо да успокои ситуацията и да помири братята, херцогинята на Кеймридж упорито се направила на ударена и си замълчала. Въпреки че била в състояние да укроти зараждащата се война, тя на практика я оставила да избуи в размерите, в които всички ние я познаваме. От този момент нататък отношенията между Уилям и Хари прераснаха в нескрито съперничество. Чистите им братски отношения останаха в миналото и до днес между двамата цари бездната на недоверието.

Така Кейт Мидълтън вероятно ще се окаже главният злодей в британското кралско семейство. Както пише tialoto.bg, тя безпощадно хвърлила Хари и Меган „под автобуса“. И наистина, вместо да се намеси и да възстанови мира, херцогинята предпочете таблоидите да си свършат работата. Неслучайно пресата разкости прясната двойка, която повлече краха на кралската фамилия. През цялото това време образът на Кейт все повече се издигаше на пиедестал, за да изкристализира като многострадална жертва и бъдеща кралица, която винаги е готова да изпълнява своите задължения. Бернадет Джакомацо просто постави на картата част от всичко онова, което по-интересуващите се вероятно все някога са си помисляли. Доста коварно, нали?

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Анонимус

Анонимус

07.08.2020 | 03:22

Ама мен изобщо не ме интересуват бившата дебеланка Квйт, както и бившата актриса, която винаги е била в перфектна форма.

Отговори
1 3
Карто

Карто

06.08.2020 | 22:32

Ами....на баба ви Фърчилото. Много сте зле!!!

Отговори
3 1
Конт Надървингов

Конт Надървингов

06.08.2020 | 22:04

Абе умствено изостанали драскачи от Марица.Вие частни секретарки на английското кралско семейство ли сте?Ма който се интересува от тях чете в оригинал а не вашите пошльотини.

Отговори
6 3
МАРИАНА СТОЙНОВА

МАРИАНА СТОЙНОВА

06.08.2020 | 18:58

ЗНАЕХ СИ АЗ ЧЕ ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА ..НЕВИННАТА..КЕЙТ МИДЪЛТЪН.

Отговори
4 3
Дрън дрън

Дрън дрън

06.08.2020 | 17:13

Кат си нямате друга работа, лижете гъза на оная маймуна Мвган и чврните Кейт, една бъдеща кралуца

Отговори
12 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?