2374

Край на голямата любов? Мария като Джизъса, натири и третия си съпруг Мирослав СНИМКИ

Едва сключила брак преди седем месеца се оказва, че Мара Отварачката отново е в развод – с третия си поред мъж.

Мълвата носи, че двамата се скарали много тежко след почивката им в Гърция, където отдъхваха в компанията на трите им общи деца – Марая на певицата и Вая и Крис на Мирослав Соколов.

На феновете й им направило впечатление, че качването на клипчета и снимки от почивката секнало изведнъж. Причина за това бил именно скандалът, заради който се прибрали скоростно в родината си. Очаква се всеки момент двойката да подаде документи за разтрогване на брака, твърди Kliuki.bg.

Припомняме, че Мария се омъжи за Мирослав Соколов в началото на декември, миналата година и го определяше като „голямата й любов“. Изглежда обаче само няколко месеца по-късно от тази любов не е останал и помен. Заради бързия крах на любовта им мнозина я определиха като бенгалски огън.

Припомняме, че първият брак на Мария бе с бизнесмена Димитър Андонов. Той изкара по-малко от пет години, но пък за сметка на това за времето, в което бяха заедно певицата успя да го докара почти до фалит.

 
Следващата й голяма любов бе Християн Гущеров, когото заради едрото телосложение наричаше „Мечо“ или „Слънчо“, за да не го обиди. Тази й голяма любов пък залезе след по-малко от тригодишен брак. След като научи за изневерите й, милионерският наследник я изхвърли на улицата.

След този й брак последваха няколко връзки с обвързани мъже, които обаче не изглупяха до такава степен, че да зарежат семействата си за разлика от Мирослав Соколов. Той изостави съпругата и децата си заради Мара Отварачката.

Към днешна дата тя е заличила всички общи снимки с Миро Дзвера и децата му, както и кадрите от сватбата с него. Освен това е махнала и пръстена, свидетелство за голямата им любов.

За сметка на това тя заяви на феновете й, че предстои ударно завръщане и дори ги попита дали не искат нова песен. Веднага след това побърза да допълни, че в скоро време ще пусне новата си песен.

Певачката обещава, че ще се постарае да не изчезва повече от сцената – както е известно това се случва всеки път, щом се омъжи, пише "Уикенд".

Според мълвата, причината за раздялата на Мария и Мирослав е, че някой от двамата е кръшнал от правия път.

Друга мълва пък носи, че децата на Мирослав не понасяли певицата и постоянно й скроявали някакви номера при все, че тя не спираше да ги хвали пред медиите.

Има и трета версия за раздялата им и според мълвата, тя е финансова. Запознати издават, че Миро Дзвера не смогвал да угажда на капризите й. Тя харчела парите с бясна скорост като само от началото на връзката им бизнесменът пръснал над 800 хиляди лева за почивки и да й купува луксозни стоки. Някои дори твърдят, че за да поддържа такъв стандарт на живот му се наложило да изтегли заеми.

Феновете й са в очакване на завръщането й на музикалната сцена. Мнозина обаче смятат, че няма да им се наложи да чакат дълго и до обявяването на брак номер четири.

Мара Отварачката бие по бракове дори Благо Джизъса, който неслучайно се е превърнал в мерна единица за бърза смяна на интимните си партньорки. Някои дори прогнозират, че не е изключено някой ден двамата да се залюбят и да обявят брака си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
12 коментара
Таня

Таня

27.07.2022 | 07:53

И никой не й чака песните и завръщането, сама си вярва,че е така..

Отговори
9 0
Таня

Таня

27.07.2022 | 07:53

Ами накрая да се вземат с Благо Джъзиса..,...тези хора не са за семейството, но по жалки са тези,които им се връзват и се обвързват с тях...

Отговори
8 0
Вижда се

Вижда се

27.07.2022 | 06:40

От страни с нейния неадекватен смях ,че има психични проблеми.

Отговори
9 0
Ллк

Ллк

27.07.2022 | 02:49

Е, как да се събере с Джизъса-кой ще плаща?!...

Отговори
7 0
Киро

Киро

26.07.2022 | 22:46

Кво му харесват на това грозно ,озъбено джудже, тия мъже нямат ли вкус? Мара и за отварачка не става.

Отговори
15 0
Пълен

Пълен

26.07.2022 | 20:41

Банкрут...нема пари вече мириславчо....марето друг тряя да търси..с още повече кинти...то банка неможе да и насмогне на нея

Отговори
14 0
Цццц

Цццц

26.07.2022 | 20:40

Най после...много се радвам..но дано жена му го изрита този път на улицата...ха ха ха

Отговори
15 0
Мама

Мама

26.07.2022 | 17:39

Капачка !

Отговори
13 0
Мама

Мама

26.07.2022 | 17:38

Хем Отварачка ! Хем капачка !

Отговори
15 0
Буца

Буца

26.07.2022 | 12:33

Ако случайно попаднете на купон с чалга ще разберете ,че Планетата на Маймуните е писана по истински случай.

Отговори
23 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?