Следвайте ни

Край на драмата! Сестрата на Митко Цонев се събра с детето си

viber icon

Драмата, в която живееше в последните три години сестрата на легендарния телевизионер Димитър Цонев Теодора Цонева, приключи.

Тогава тя изпадна в жестока депресия и направи опит да отнеме живота си, най-сетне се е избавила от всичко, което я е теглело към доното, и днес е обградена от любимите си хора, доволна и щастлива, че е оставила най-лошото зад гърба си. Кошмарна за Теодора и нейните роднини бе есента на 2017 г. Тогава дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева се натрови с лекарства и голямо количество алкохол, а лекарите в реанимацията на „Пирогов“ едва я върнаха от онзи свят, пише Ретро.

Оттогава насам никой от известната фамилия не навлезе в подробности какво е довело Теодора до такова отчаяние, че да посегне на живота си, но неофициално се говори, че всичко е заради стара ученическа любов. След случайната им среща в София няколко месеца преди инцидента Теодора решила да зареже живота си в Италия и да се върне у нас, но не предвидила факта, че мъжът впоследствие отказал да се раздели със семейството си заради нея. Покрай проблемите на Теодора Цонева със здравето се наложи синът ѝ Дейвид да живее в приемно семейство, докато майка му се възстанови психически.

Преди няколко месеца тя се е явила пред комисия от Държавната агенция за закрила на детето, за да се произнесат компетентните специалисти дали е способна отново да се грижи за детето си. Теодора е преминала през интервюто безпроблемно и е издържала психоанализите, след което Дейвид е напуснал приемното семейство и отново се радва на компанията на майка си. И то в нов дом! Покрай подялбата на наследството след кончината на Димитър Цонев с паричен дял Теодора си купила свое собствено жилище – приятна и слънчева мансарда в „Лозенец“. В квартала е завързала много приятелства, синът ѝ също свиква в новата обстановка, макар все още да не се справя много добре с българския.

Единственият дерт на Теодора към настоящия момент бил, че заради коронавируса се наложило да се раздели с работата си. Преди това тя бе сътрудник на италианска фирма, която търгува с антики. Заради кризата обаче Теодора била съкратена, но не е изгубила надежда, че отново ще си намери работа.

Докато се появи подходящо предложение, Цонева се е заела да бъде музикален педагог на племенничката си Деси Цонева и нейната приятелка – манекенката Глория Петкова. Глория, която роди преди две години, си е наумила да става певица и за целта е предприела първата стъпка към реализирането на своята най-нова цел.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?