Следвайте ни

Край на битката: Кейт вече тотално разби Меган СНИМКИ

viber icon

Всички са наясно, че между Кейт и Меган тлее тиха война, изходът от която вече е ясен, твърдят някои експерти, пише jenata.blitz.bg. Съпругата на принц Хари за жалост записва загуба в една от най-важните категории, а херцогинята на Кеймбридж може да ликува, след като й бе присъдена категорична победа.

В ситуацията бе намесено дори името на самата принцеса Даяна, пред която Меган отново отстъпва.

Що се отнася до мода, то експертите категорично заявиха, че Меган остава на второ място. Доводите са много според модните критици, но на първо място и водещ е този, че Кейт има индивидуалност, която липсва на съперничката й.

Според тях дори от случайните снимки на херцогинята на Кеймбридж може съвсем лесно да се различи стила й. Тя залага на леко разкроени или прави дрехи. Дължината е до линията на коляното. Тя е дама, която заслужава уважение заради демонстрацията на модерния английски консерватизъм.

Дори и когато Кейт заимства от образи на принцеса Даяна, то това е само взето като основа, но в крайна сметка всичко бива творчески преработено. Когато погледнете тези кадри на Кейт и Даяна веднага става, че образът е вдъхновен от майката на принц Уилям, но е направен специално все пак за херцогинята на Кеймбридж.

При Меган обаче всичко това отсъства. За нея има марки. Тя не взима образ за основа, а изцяло заимства и е лесно да се каже кое е взела от Кейт и кое от Даяна.

Снимките говорят сами по себе си – както от визията за събиране, така дори и до плагиатството на сватбената рокля на принцесата на Лихтенщайн от Меган. За какъв собствен стил може да говорим при тази ситуация, питат експерти.

Според тях Меган е имала всички шансове да победи Кейт в тази надпревара, а за целта просто е трябвало да бъде себе си, а не да имитира друг.

Те съветват никой да не се опитва да се прави на нещо, което не е и се надяват лошият й подбор да се дължи изцяло на преценка на стилисти, които не си знаят добре работата.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?