49

Край! Култов журналист напуска bTV, отваря нова страница в кариерата си

Култово лице от екрана на bTV обяви сензационната новина, че напусна телевизията и в бъдеще няма желание да се занимава с журналистика

 

Репортерът Петър Антонов написа във "Фейсбук", че приключва с журналистиката. И обясни подробно защо е взел това кардинално решение. 

"Разделям се с bTV! И съм благодарен за гласуваното доверие и шанса да работя в най-силния нюзрум в България! Колеги, велики сте! Разделям се и с журналистиката!

След точно 12 години и 19 дни в професията благодаря на всички продуценти, оператори, монтажисти и шофьори, с които имах честта на работя! Благодаря и на всеки, застанал пред микрофона, за да отговори, разкаже или сподели своята история или гледна точка! Има събеседници, лица, очи и думи, които не се забравят!

Като репортер бях на места, на които съм мечтал да бъда, но стигнах и до там, където никой не би искал да отиде... и в двата случая си заслужаваше! Зад кадър имаше и радост, и гняв, и любов и предателства... и всичките бяха ценни... и бяха уроци!

А най-ценното е, че се сдобих с истински приятели... малко, но незаменими! Сега си взимам и тях, а и всички моменти! А утре... утре ще е първият "ред от новата страница"...! И пак ще е с хъс и амбиция", пише той, но не посочва с какво ще се занимава след края на телевизионната си кариера.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Хахаха

Хахаха

03.05.2023 | 15:39

Култов ще ако се споменава почти всеки ден и затова което е казал и направил. Като култови реплики , филми ,книги . Този е култов за зрителите на бТВ.

Отговори
2 0
123

123

03.05.2023 | 15:14

ТОЛКОВА КУЛТОВ, ЧЕ НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ И ЧУВАЛ!

Отговори
4 0
Любопитко

Любопитко

03.05.2023 | 11:59

А какво по-точно му е "култовото"?

Отговори
3 0
Ура

Ура

03.05.2023 | 10:23

Една мисирка по малко

Отговори
4 0

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”