Следвайте ни

Кръвната група издава огромната ви тайна

viber icon

Теорията за силната връзка между кръвната група и човешкия характер събира все повече привърженици. Дали ще я подкрепите и вие, проверете сами.

Кръвна група 0 - "Ловец"

Притежателите на тази кръвна група се отличават със силно развити лидерски умения. Те имат силна воля, решителни са и устояват на стреса. Знаят как да намерят общ език с другите.

Тези хора се стремят да са честни и справедливи във всяка ситуация. Способни са да сдържат емоциите си и да не позволяват на чувствата да замъгляват преценката им. 

Често заемат високи постове в работата именно заради лидерските си качества. 

Хората с тази кръвна група обичат да учат и се интересуват от научаването на нови неща. "Саморазвитие" и "самоопознаване" не са празни приказки за тях.

Кръвна група А - "Магистри"

Хората с тази кръвна група харесват реда, дисциплината и стабилността. Те са много трудолюбиви, точни и емоционални. Те са много гъвкави и лесно се адаптират към новите обстоятелства. 

Търпеливи са и умеят да чакат успеха и признанието за работата си. Знаят как да работят в екип. 

За хората, притежатели на тази кръвна група, семейството и домът са много важни. Те се стремят да направят жилището си максимално уютно и удобно за любимите си хора, които искат да виждат щастливи. 

Намират общ език дори с агресивни хора и са склонни на компромиси по време на спор. 

Кръвна група B - "Скитник"

Хората с тази кръвна група могат да бъдат описани точно с една дума - креативни. Те имат много таланти и силно развито въображение. За тях е много важно да намерят нещо, на което да се насладят. Могат да се адаптират към всякакви условия. Те са ентусиазирани и емоционални, когато се заемат с нещо. 

Не обичат да си стоят просто така. Тези хора имат будно съзнание и се интересуват от много неща в най-различни сфери и области. Обичат да споделят знанията си с други хора. Много са съпричастни и искрени в отношенията си с хората. 

Кръвна група AB - "Философ"

Тези хора са рядкост и изглежда, че са събрали няколко от качествата, присъщи на хората от останалите кръвни групи. Те имат чудесни организационни умения, трудолюбиви са, съпричастни са към чуждите проблеми и тегоби. 

Тези хора мислят мащабно и анализират ситуациите от живота на база на натрупания вече опит. Те са внимателни, отзивчиви, искрени и често се превръщат в "душата на компанията", пише жената блиц. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цвети

16.02.2020 | 18:30

Наистина е така което пише за кръвните групи

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?