46

Кръвна обида! Златка изпъдила Благой заради неговото...

Егото на Благой ни раздели, където е то, няма любов." Това обясни като причина за краха на връзката си с Благой Георгиев Златка Райкова. Русото изкушение вчера отговори на въпроси на фенове как се развива новата й връзка и причините довели до раздялата й с Георгиев.

Според Златка няма място за любов, когато егото е голямо. Красавицата се радва на новата си любов с известния тенисист произлизащ от заможен арменски род - Карен Хачатрян. Карен и Златка са заедно от няколко месеца. Двамата са много влюбени, а Златка е много щастлива, тъй като Карен й дава всичко, което Благой не й е дал, писа "България Днес".

„Обича ме и ме уважава. Гледа много добре сина ми. По-голяма стабилност от тази не ми е нужна", пише Райкова на фен, който я хвали, че си отиват с новия й мъж.

А на въпроса:" Има ли идея как ще кръстят второто й дете", плеймейтката отговаря "Имаме идея, да", като уточнява, че вече мечтае за бебе от Карен.

Междувременно Благой Георгиев също не спира да се хвали с новата съпруга Полина Спасова. Във вчерашния ден Джизъса отново пусна пост с нея от разходка в гората. „Това е голямата ми любов“,  написа бившия национал по футбол.
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?