49

Кръвна обида: Веселка от "Фермата" спечели богатство, но си тръгна огорчена от...

Двукратната победителка във "Фермата" Веселка спечели 100-те бона, но една от съфермерките й я огорчи болезнено. Гимнастичката Валерия директно я захапа, че трябва да отслабне. Забележката й жегна и разстрои Веселка, която не си позволява да коментира външния вид на останалите участници и има високо мнение за себе си.

Бившата конярка беше болезнено слаба при влизането си в предаването, но видимо напълня в лицето, по ръцете и бедрата след почти три месеца в стопанството. „Тук ядем по три пъти на ден, най-често въглехидрати, а навън се храня много по-малко – не че спазвам някакви диети, просто не ми остава време“, обясни промяната във външния си вид многодетната майка от село Борима.

„Още на 15 години се научих да работя на банциг... На 18 се роди първото ми дете, но аз си ходех на работа, защото беше на 200 метра от вкъщи. Прибирам се, нахранвам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, средната дъщеря се беше родила. Мъжът ми пострада при инцидент и не можеше да работи. Наложи се аз да изхранвам семейството. Започнах в дърводелска фирма, като бях бременна във втория месец с малкия. Тогава най-близката ми приятелка, ама най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали как работя. И му казала, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този момент спяхме при тази приятелка и след скандала се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми“, разказа преди дни Веселка пред останалите фермери.

На следващия ден тя намира квартира и започва да търси нова работа. Взимат я в „Топливо“, където работят само мъже. Тя е единствената жена и се труди до края на бременността.

„Била съм на ръба и много отчаяна. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, но винаги има решение. Няма безизходица“ – категорична е отрудената млада жена.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Камелия

Камелия

14.12.2022 | 17:08

За разлика от мен ти си свестен човек Веселка.

Отговори
4 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?