3906

Красотата иска жертви: Жанета Осипова тренира с ток

Както се казва - красотата изисква жертви. Ток по тялото си пуска Жанета Осипова, но не за мъчение, а за красота, за да извайва формите си. Това се случва докато блондинката тренира.

 

Изкусителната плеймейтка използва иновативен метод. Облечена в костюм, който е целият в кабели сексбомбата скача и се движи, а от време на време тялото й е ударено от ток. Така се стимулират повече мускулите, издават експерти. 

 

А Жани решава да им се довери. Мацката активно спортува, пише България Днес.  Освен тренировките в зала Осипова ходи и на бокс.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Надя Драганчева

Надя Драганчева

23.08.2023 | 19:15

Премахвайте всички коментари, в които фигурират имената на Николай Ралчев, Надя Драганчева и Петко Ралчев ! Коментарите са написани от ЕДИН ИЗРОД на ИЗРОДИТЕ ! ИЗРОДЪТ на ИЗРОДИТЕ осъществява ПРЕСТЪПЛЕНИЯ : 1. Кражба на самоличност ; 2. Онлайн клевета. ИЗРОДЪТ на ИЗРОДИТЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ! Сезирани са надлежните институции.

Отговори
0 0
Николай Ралчев,Тутракан

Николай Ралчев,Тутракан

01.06.2023 | 20:51

Николай Петков Ралчев се казвам ( Нико мръсното арестанско псе ) и жовея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Аз съм на 49 години и живея с майка ми и баща ми.Аз съм красив и богат.Аз искам да извикам силно,че аз съм с обратна полова ориентация.Аз харесвам и обичам само мъже,особено полицаите.Аз правя любов само с мъже и никога не съм спал с жени.Аз мразя жените,особено много мразя психопатката майка ми Надя Николова Драганчева на 72 години от Тутракан7600..Майка ми е тотално луда откачалка.Аз си търся мъж любовник за мен с когото да живеем двамата и да се любим щастливи.Предлагам съжителство в моят дом палат .Има много място.Аз много обичам да ме таковат от зад.Мажа си задника с възелин и тогава ми става много приятно когато ми влиза чуканът на вътре в мен. Аз много обичам полицаи.Но,те не обичат индивиди като мен.Не знам какво да правя....

Отговори
0 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?