Следвайте ни

Красиви вълнения за Близнаците, Козирогът със съдбовен подарък

viber icon

Овен

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви.

Телец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В неделя може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Близнаци

Неделя ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. През неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Обърнете внимание на семейството си. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Днес ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Анализирайте работата си, за да се справите. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Денят е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете деликатни, но твърди.

Лъв

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. През неделя внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Денят ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Дева

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Очакват Ви нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Денят ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Везни

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Следобед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днес е по-добре да не пътувате.

Скорпион

В неделя за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Всичко в крайна сметка опира до парите. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Стрелец

Днес имате куп неща за вършене. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Козирог

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Не проваляйте работата си. Грижете се за спокойствието си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Водолей

В неделя за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Ангажирани сте с парични въпроси. Денят ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Денят ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все Пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?