1553

Красивата Стефания: 6 пъти ми предлагаха брак, не върнах пръстените

Стефания Кочева направи фурор в „Скъпи наследници“, „Порталът“, „Отплата“ и „Столичани в повече“. Красавицата разкри пред "Уикенд" своите тайни.

Това, че е висока близо 180 см. никога не й е пречело, дори напротив, момчетата винаги са я харесвали. Почти всички, които я харесвали в ученическите й години били по-ниски от нея с поне една глава.

Тя обаче само веднъж е била привлечена от по-ниско момче от нея в училище и дори заради него ходела леко прегърбена, за да смали разликата в ръста. Категорична е обаче, че предпочита по-високите от нея мъже.

Тя е от малцината, които не са имали несподелена любов – винаги когато е обичала, е срещала взаимност. Предлагали са й шест пъти брак, но след това не е връщала пръстените. Всички те са оставали нейно притежание, тъй като мъжете не си ги искали обратно.

Не е сигурна, че иска брак, тъй като той представлява договор с държавата, който по никакъв начин не е определящ лично за нея. Ако обаче е с точния човек и той иска сватба, тя няма нищо против. Представя си, че ако се стигне до венчило ще избягат само двамата някъде далеч и ще се оженят на див плаж. Не се вижда обаче в помпозна рокля и сватбено тържество с 200 гости. Що се отнася до дете – категорична е, че иска.

С годините се е научила когато е влюбена да не е ревнива, тъй като е категорична, че ако няма доверие, няма и връзка и е безсмислено да се мъчат. Отдавна си е казала, че започне ли да се съмнява в човека до себе си, по-добре да си тръгне, тъй като в противен случай ще е агония за нея.

По отношение на връзката си с режисьора Тео Ушев, който е с 18 години по-голям от нея споделя, че нещата помежду им просто се случили.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?