49

Красива водеща от БНТ кръсти сина на себе си

Синът на красивата водеща от БНТ Филипа Огнянова, който е на година и три месеца, носи името на майка си - Филип. В интервю за "Ретро" чаровната телевизионерка споделя, че не би се справила без семейството си в трудното ежедневие на майка и работеща жена. Тя хвърля светлина и върху отношенията си с колегите:

Не бих си позволила да коментирам колеги и смятам, че не е етично. Считам, че всеки един от нас, водещите, трябва да има свое екранно присъствие и почерк в поведението. Но ние сме там, за да съобщим фактите, а не да ги квалифицираме или коментираме, казва Огнянова.

По думите й, трябва да се показва емоция, но тя трябва да е много минимална и премерена. Все пак новините са различни, има тъжни, весели, сериозни, културни, политически. Но е забранено да се коментират. Нашата роля е да съобщаваме фактите на аудиторията такива, каквито са и както са се случили, категорична е хубавата Филипа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иванов

Иванов

13.06.2022 | 13:22

Ааааааах филипаааааа колко те желаех но ти не ме познаваш а и избра друг за мъж и то шеф на новините но вие там се жените все за себеподобни така че да си жива и здрава и дълги години красива.пт един бивш обожател,който сега ще тисе възхищава отдалеч.

Отговори
1 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?