4232

Красива водеща изчезна от ефира на bTV! Каква е причината? СНИМКА

Не беше отдавна момента и когато Митьо Маринов също изчезна от ефир 

 

Бесте Сабри изчезна от тв ефира и предизвика чудене и коментари в мрежата от тв зрителите, които видяха само Митьо Маринов в ефира на bTV в "Тази събота, тази неделя". Спекулациите, разбира се, веднага се завихрира като ураган в мрежата, а истината се оказа гореща и солена, в буквалния смисъл на думата.

Брюнетката отсъства, защото в момента е на почивка на родното Черноморие, където събира не само тене. Компания й прави гаджето й, с когото обикалят редовно и нощните клубове.

Не беше отдавна момента и когато Митьо Маринов също изчезна от ефир - по същата причина, така че сега явно е ред на екранната му партньорка да релаксира от работния график, още повече, че двамата ще работят цяло лято за разлика от други свои колеги в телевизията.

БЛИЦ

Дневното токшоу "Преди обед" излиза в лятна ваканция на 26 юли. От 29 юли и през целия август ще се излъчват някои от най-емоционалните истории, вълнуващи разговори и любопитни теми от изминалия сезон на предаването.

Дванадесетият сезон на публицистичното предаване "Лице в лице“ ще има последно издание на 26 юли, след което излиза в почивка. Водещата Цветанка Ризова се завръща в ефир през септември.

На 21 юли ще бъде заключителният епизод на "Защо, господин министър?“ с водещ Жени Марчева. Предаването ще бъде подновено в програмната схема на bTV през септември.

На 28 юли ще бъде последното издание на "120 минути". Екипът на публицистичното предаване със Светослав Иванов ще бъде отново на екран през септември.

Последният епизод на светското предаване "COOLt" с Натали Трифонова ще бъде на 28 юли и ще се завърне през септември. Тогава в ефира на bTV ще започнат и новите епизоди от документалната поредица "bTV разказва" с автор Радиана Божикова.

За разлика от предаванията, сутрешният блок "Тази събота и неделя" ще продължи да обобщава горещите теми и събития от седмицата през цялото лято. От 6 юли до началото на септември политематичното предаване ще се излъчва от 07:50 до 10:00 часа, а водещите Митьо Маринов и Бесте Сабри ще се заместват взаимно в определени периоди и ротацията вече започна.

От 1 юли до началото на септември сутрешният блок "Тази сутрин“ е с нов начален час - 07:00. Водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова ще продължат с важните новини от деня, но ще се заместват взаимно в определени периоди през лятото, подобно на Бесте Сабри и Маринов, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?