46

Красива и хитра: Натали Трифонова изигра синоптичките на bTV

Натали Трифонова е захапала кокала в bTV и няма намерение да се откаже от успеха за нищо на света. Амбициозната блондинка, която преди време започна работа в телевизията, благодарение на излизането в майчинство на една от синоптичките – Станислава Цалова, а после стана водеща на „Култ” заради майчинството на титулярката Поли Гергушева, само за година успя да се окопае така, че вече няма мърдане от шоуто. Преди дни Поли се върна на работа, но вместо да я изпратят на предишната позиция, са я накарали да работи по нощите, въпреки че е с малко дете.

Гергушева изкара едва година в отпуск по майчинство, след като в края на 2020-а даде живот на сина си Борис, когото кръсти на баща му. Тя спази корпоративния етикет в Би Ти Ви, според който служителките, които раждат, остават с бебетата си вкъщи най-много до първия им рожден ден. После те си взимат месец отпуска, която по закон им се полага, и се връщат на работа. Изключенията от това правило са редки и на тях не се гледа с добро око, пише "Хотарена".

Петя Дикова е една от малкото дами в телевизията, които са си позволили да останат по-дълго от година вкъщи, тъй като забременя с второ дете много бързо след първото. Но понеже от време на време изработваше по някое филмче или се появяваше за интервю, при завръщането й я повишиха. От водеща на шоуто „Култ”, което сама създаде преди време, тя стана лице на по-престижното предаване „Тази неделя”. За разлика от нея обаче Поли Гергушева е била неприятно изненадана след майчинството. Тя е била запратена в девета глуха като лице на късните новини и отсега нататък ще й се налага да съчетава отглеждането на малкия си син, който е почти бебе, с работа по нощите, тъй като емисията започва в 11 часа вечерта. На всичкото отгоре вечерните новини са едно от предаванията с най-нисък рейтинг в телевизията заради късния час на излъчване. Дежурствата си Поли ще редува с другата водеща на емисията – Мария Ванкова. Последната зае позицията миналото лято, но за нея това беше повишение, тъй като работеше като репортерка. Поли обаче от водеща на популярно светско предаване става лице на емисия, излъчвана в негледаемо време.

Говори се, че в основата на всичко това стояла наследницата на Поли в „Култ” – Натали Трифонова. Тя убедила шефа Антон Хекимян, че е далеч по-подходяща за подобно предаване отколкото една наскоро родила жена като Поли. В същото време хубавицата не изпуска шанса да блести и в прогнозата за времето, и в сутрешния блок на телевизията. С безкрайните си амбиции е впечатлила Хекимян и в крайна сметка той е решил да я остави в светското предаване, а Поли, която е титулярка, да изпрати в късните новини, където никой друг не искал да работи. Факт е обаче, че когато Натали е на екран, рейтингът е изключително висок.

Това не е първият случай, в който Натали Трифонова успява да отстрани титулярен водещ. Тя бе назначена в Би Ти Ви през 2016 г. на мястото на излязлата във второ майчинство синоптичка Станислава Цалова. Договорът на блондинката уж е бил по заместване и тя е трябвало да напусне в момента, в който титулярката се върне на работа. Но не става така. Когато майчинството на Цалова изтича, тогавашният шеф – Венелин Петков, решава да остави на работа Натали и да освободи друга синоптичка. Той избира Христина Балинска, която работи там години преди идването на младата блондинка. На по-възрастната жена е предложено да се труди в един от сайтовете на телевизията. Тя отказва и си събира багажа. В момента работи с БНТ.

През 2020-а Натали отново използва излизане в майчинство на колежка, този път – за да стане водеща на нейното предаване, а именно – „Култ”. Така измества Поли Гергушева. Младата майка обаче не се оплаква. Тя дори благодари на шефовете си, че са й дали шанс за изява в нова област. Говори се, че мъжът й – Борис Мечкуев, е достатъчно богат, за да може Поли да напусне телевизията и да остане вкъщи с детето си толкова дълго, колкото иска. Да работи в телевизия обаче било нейна детска мечта, затова й се искало да остане в Би Ти Ви. Тя се надявала, че скоро ще има шанс да се премести на работа в часови диапазон, който е по-приемлив за млада майка.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
21 коментара
НЕМА толкова пошла статия

НЕМА толкова пошла статия

20.01.2022 | 00:41

Колко пошло :”На по-възрастната жена е предложено да се труди в един от сайтовете на телевизията. Тя отказва и си събира багажа. В момента работи с БНТ. “ и следващата гнусотия “ Говори се, че в основата на всичко това стояла наследницата на Поли в „Култ” – Натали Трифонова. Тя убедила шефа Антон Хекимян, че е далеч по-подходяща за подобно предаване отколкото една наскоро родила жена като Поли.” Ще бе пичове какво и е на младата майка? Като гледам просто е по-умна от Натали иначе и тя си има руси букли, дори гласа и е по-приятен. Балинска е профи от класа. А подмолното човече Натали с дългите крака и още по-дългите интрижки които раждат далеч няма да стигне . Още повече че да злословиш така за колегите не ти прави чест

Отговори
2 0
Адио

Адио

19.01.2022 | 15:50

Милото момиче. Толкова е надарено природно с тъпота и душевна пустота, толкова е кухо и невежо. Жал да ти стане за такава твар

Отговори
2 0
хахаха

хахаха

18.01.2022 | 13:59

все още има клиантела

Отговори
1 0
Спас

Спас

17.01.2022 | 22:58

Тя, ще се оправи, ние тука, които се занимаваме да я коментираме да му мислим!

Отговори
2 0
Илия

Илия

17.01.2022 | 23:16

НЕМА лошо да се оправя с който иска само да не ни я натрапват щото е брутално отвратителна

Отговори
1 0
Таня Христова

Таня Христова

17.01.2022 | 19:22

Много хубаво, не е на хубаво. Ама мята тези крака като казва прогнозата, не красиво, не е подиум за манекени

Отговори
6 0
Настимир

Настимир

17.01.2022 | 14:07

А бе не Марици….. това хитрост ли е или злоба, интригантство, подлост и пошлост. Да си вадиш ш у н д а та ми р и ж ли ва и да я показваш в ефир и на шефовете дааа далеч ще стигнеш. Изключително арогантно и гн и с но същество. Не знам как я търпят изобщо. Б а с и парцалесата

Отговори
6 2
Синогуе

Синогуе

17.01.2022 | 11:48

Нека се Радва, нека. Има една поговорка който се смее последен се смее най-добре. Такава жена няма никаква стойност. Овен това напоследък е доста състарена вероятно не спи нощем отплаща се за поста си ;)

Отговори
9 1
Румяна Димитрова

Румяна Димитрова

17.01.2022 | 07:20

Не ми е ясно тази Натали Трифонова има ли някакъв морал и ,или за нея моралът не означава нищо,че излиза в ефир,облечена все едно,че ще ходи на магистралата?! Никой не ѝ е длъжен да ѝ гледа разголените ѝ прелести. А и по това време когато Ев ефир децата и възрастните хора все още гледат телевизия. Чрез облеклото си показва колко акъл има в глава та си!

Отговори
14 8
Иван

Иван

17.01.2022 | 11:47

Вие пък? Какъв морал? Ме виждате ли, че тя по-далеч от големия си нос не вижда?

Отговори
12 2
Истината

Истината

16.01.2022 | 21:37

Това кресливо същество с вид и излъчване на трето разряда прости..... ка...! Няма място поне в прогнозата за времето. Като кречетало е, освен гадния глас! Да се връща в порнопродукциите, не става за друго. Ами ти бе! Хекимян?! Не знаех, че е IQ-то ти е под 50!

Отговори
27 2
Истината

Истината

16.01.2022 | 21:40

Извинете, имам предвид трето разряда, неволна грешка в правописа.

Отговори
7 3
Сириеца

Сириеца

16.01.2022 | 22:52

Колко точен коментар. Тази креслива стара мома така и не си намери мъж, които да я задоволи и да престане на крачка и ръкомаха в ефир. Колко да е хитра колежките и се ожениха за млади милионери народиха им деца и продължават да са топ мацки. А тази от духане е вече захабена. Лицето и на близък план е олелеее майко. Обикаля от клон на клон даже и Баче ви Боче я използва за чук и чао.

Отговори
15 7
До Натали

До Натали

16.01.2022 | 17:47

Натали, всичко в живота се връща. Много скоро сама ще се увериш. Интриги и злоба така далеч не се стига, “мило невинно дете”. Ти си знаеш за кво става въпрос ;)

Отговори
22 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?