71

Красив ум: Пиленцата от Монако патентоват бисерите си

Ние с Боби пишем история в България, скромно заяви нежното пиле

 

Пиленцата от Монако решиха и обявиха да патентоват бисерите си, пише Телеграф. Семейство Димитрови роптаят срещу всички, които използват тези фрази с цел изкарване на пари и ги обвини, че забогатяват на гърба на звездното й семейство. „Ние с Боби пишем история в България, всички вече използват нашите фрази, които използват тези фрази с цел изкарване на пари и ги обвини, че забогатяват на гърба им.

„Ние с Боби пишем история в България, всички вече използват нашите фрази, които се превърнаха в нещо като запазена марка“, възмущава се нежното пиле от Монако, пише hotarena.net.

 

Повод за негодуванието на Нина е снимка, която й изпратила нейна почитателка. Нина Димитрова се втрещила, че в момента рекламна кампания използва един от най-популярните изрази на двойката като „много ми е гъзария“ и „луксът ме успокоява“.  
 

 

  

 
 
 
 
 
 
 
   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тези

Тези

08.09.2022 | 15:27

Какви ги говорят никой не им използва " бисерите" ако някой ги следи и харесва може . Но нормалните хора не се интересуват от шутове .

Отговори
2 0
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

07.09.2022 | 18:12

Казвам се НАДЯ ДРАГАНЧЕВА от Тутракан7600.Живея на ул.Панайот Хитов 5 до стария пазар на града. На 70 години съм,бивша учителка по биология и бивша мис Тутракан 7 пъти.Много съм красова и умна и сега.Имам много пари.Но нямам мъж.Търся си млад мъж любовник турчин,до 58 години.Щв го счонсорорам и ще му податя и нова лвка кола.Акционер съм в много български банки. Обочам да си попижвам ракийка.Фейса ми е Надя Драганчева,Тутракан.Там съм с черно бяла снимка на която съм с бомбв и пало.Убийствено хубава съм.

Отговори
0 3
дежурния доктор от психото на Пещерско

дежурния доктор от психото на Пещерско

07.09.2022 | 19:04

Надке, направи си една разходка по Пещерско. Като задминеш хирургиите завий на дясно. Ти си наш пациент, къде си се запиляла чак в Тутракан. Хайде ще те чакам.

Отговори
3 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?