46

Красив спомен за Денис Теофиков трогна баща му СНИМКА

Спомен за Денис Теофиков просълзи мрежата. Лицето на младия певец, отишъл си без време, грейна на величествен портрет, който се появи във фейсбук в профила на баща му Атешкан. 

 Само преди няколко дни родителите на трагично загиналия младеж помолиха всички да спрат да се петнят паметта на сина им. Към техния апел се включиха и най-близките приятели на талантливото момче. 

Изглежда нарисуваната творба с лика на Денис е успяла да докосне бащата.  Авторът на картината е неизвестен и не иска да разкрива самоличността си, вероятно за да не трупа популярност от кончината на Денис.

На паното е пресъздадена една от най-популярните снимки на Теофиков, която приживе беше използвана за анонсиране на негови участия. Отлично са нарисувани чертите на лицето му, прическата му и дори извивките на тялото. Прави впечатление, че творбата е рамкирана, т.е. е в напълно завършен вид.

Междувременно бащата на Денис не спира да си спомня за него като публикува различни клипчета още от най-ранна детска възраст, когато е проличал певческия му талант, пише show.blitz.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?