2374
Следвайте ни

Краси Радков се състари заради раздялата

viber icon

Краси Радков се стари заради слуховете, че жена му е поискала развод и изживява страстна връзка с по-млад колега.

По празниците актьорът, който е един от най-предпочитаните водещи на събития, имаше участие в известен планински курорт. Феновете бяха шокирани от посърналия му външен вид и унило настроение и се опитали да му повдигнат духа, разказаха присъствали на партито. Радков, който е на 50 години, изглеждал с десетина години по-стар.

Бръчките по лицето му се виждали от километър, а косата по темето му става все по-малко и все по-бяла, обясниха очевидци. Всенародният любимец се усмихвал насила и се терзаел по причини, които не обяснил. Повечето празнуващи били свидетели и на други участия на Радков и са категорични, че купонът преди години с него бил на макс, за разлика от сега.

Според вестник „Галерия“ съпругата му Станислава Ганчева наскоро го сюрпризирала с новината, че иска да се разделят. След цели 15 години брак това било последното нещо, което комикът очаквал да чуе от любимата си. Още повече, че нито веднъж не й е изневерил, дори в мислите си, а двамата най-сетне имат дете, което чакаха с години.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Въобще да

Въобще да

06.01.2022 | 08:35

не Му пука ! Ще си намери друга жена , която да Го уважава и цени ! Със змия не се живее .

Отговори
4 0
Не може

Не може

06.01.2022 | 08:33

само тя да има вина - и той е допринесъл с нещо. А че се е състарил - с всички живи се случва. И защо журналистите си пълните рубриките на гърба му. Оставете човека да диша.

Отговори
5 0
Михаела

Михаела

06.01.2022 | 06:18

Точно на такава се вика мръсница.Лошото е, че сигурно ще вземе детето.Много ми е мъчно за Краси.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?