1553

Кръшнете ли, тези 4 зодии ще ви наритат задника

Някои са готови да пожертват собствената си гордост, за да се опитат да поддържат връзка с любимия човек, който е съгрешил. Готови са да дадат втори шанс. Но това не се отнася за четири зодии – те никога няма да простят предателство, ще ви изгонят веднъж завинаги, пише "Тялото".

 
Телец
Първият знак, който определено няма да ви прости предателството, е Телецът. Освен факта, че представителите на тази зодия имат голямо чувство за собственост, също така е трудно да спечелите доверието им. И ако Телецът вече ви се е доверил, тогава той напълно ще отвори сърцето и душата си, ще сподели всичко, което има. Искреността и любовта на този знак нямат граници.

А в замяна не очакват нищо друго освен преданост, любов и разбиране. Най-малката лъжа и предателство Телците могат да надушат на километър разстояние, благодарение на интуицията си. Веднъж прекрачиш ли границата на доверието, никога не можеш да се върнеш назад.

Единствената причина, поради която представителите на тази зодия изхвърлят хората от живота си, е предателството. Никакви молби за прошка няма да променят мнението им.

Е, не забравяйте отмъщението. Всеки, който е виждал разярен бик, разбира приблизително на какво е способен Телецът. От симпатични добродушни хора, те за секунда се превръщат в огнедишащи дракони, изгарящи всичко по пътя си. Но Телецът знае как да отмъщава. Малките мръсни трикове не са за тях. Те ще планират всичко така, че един ден да разберете колко грешна стъпка сте направили.

 

Скорпион
Да изневериш на Скорпион е като да подпишеш собствената си смъртна присъда. Отмъстителността на представителите на тази зодия няма граници. Изискано морално насилие, безпощадност, интриги, капани – всичко това Скорпионите просто обожават.

И ако вие сами сте го поискали – добре дошли на пътя на оцеляването. Скорпионите по принцип не прощават на никого нищо. Мислят категорично и няма да навлизат в подробности. За тях има или свои, или чужди. След като се осмелите да изневерите, вие естествено летите към черния списък.

Любопитно е, че като цяло Скорпионите смятат предателството за напълно възможно. Но само ако те изневеряват, а не на тях. Като се има предвид, че всеки и всичко на този свят е създадено да му се подчинява, Скорпионът възприема ударите в негова посока изключително негативно. И най-интересното е, че му доставят голямо удоволствие. Предателството развързва ръцете или по-скоро жилото на Скорпиона.

Всъщност предателството е „болна тема“ за представителите на този знак. Някъде на вътрешно ниво имат страх и нагласата, че „всички си изневеряват“. Или ще играят на сигурно и първи ще кръшнат.

 

Лъв
Разберат ли, че са им изневерили, Лъвовете си тръгват, без да ги интересува кой прав, кой крив. Освен това, бъдете сигурни, ще намерят бързо нов партньор, те никога не страдат от липса на внимание. Ровенето в „мръсотията“ не е за тях. Лъвовете подсъзнателно винаги се стремят към най-доброто. Към по-добър живот, към по-добри хора. И ако някой с поведението си дава да се разбере, че не е достоен да върви ръка за ръка с тях, той бързо бива изоставен.

Лъвовете едва ли ще ви изтрият категорично от живота си. Напротив, по-скоро те ще продължат да общуват спокойно, ще бъдат някъде наблизо, за да можете да видите как те се изкачват, а вие оставате назад в стълбицата на живота. За Лъвовете подобна гледка е истински възторг.

Може би някои признаци на внимание или помощ ще създадат погрешна представа. Лъвът прави това от широката си душа, а не защото ви е простил и е готов да ви приеме отново. Представителите на зодия Лъв няма да позволят на никого да опорочи името и честта им. Депортирането от личния живот в този случай ще бъде задължително.

 

Овен
Друг представител на зодиакалния кръг, който никога няма да прости изневяра, е темпераментният Овен. Въпреки че много от тях могат да говорят за отворена връзка, всъщност изневярата се врязва в паметта им толкова много, че нищо не може да изтрие този факт.

Ако Овенът наистина се влюби, той няма да иска да търси някой навън и става верен на половинката си, от която очаква същото. Предателството ще означава за него, че е сгрешил. След като си се осмелил да го промениш, значи той не е най-добрият за теб.

Овните търсят някой, който искрено им се възхищава и има нужда от тях. Ако сте успели да намерите някой друг, тогава няма да ви задържат, а ще ви изпратят по пътя. Овенът ще излее целия си яростен гняв върху вас под формата на груби думи, а след това ще ви помоли никога повече да не му се изпречвате на пътя. Болката му ще бъде покрита с гняв и омраза.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?