1553

Красен Кралев проговори за хубавата Виктория

"От време на време някой се сеща да ни раздели с Виктория Петрова, затова вече не обръщаме внимание на тези "новини". Така със смях коментира поредния слух бившият спортен министър Красен Кралев и депутат от ГЕРБ. Преди дни отново се появи информация, която се оказа непроверена, че звездната двойка се е разпаднала, съобщи "България днес".

"Живеем си заедно и се чувстваме добре - признава Краев. - Отдавна не четем какво пише за нас, защото хем ни омръзна, хем не искаме да даваме храна за слухове и всякакви спекулации. Не знам защо вече никой не обръща внимание на историята как сме се запознали, как живеем и какво правим в професионалния си път".

Общият път на двете известни личности, родени във Варна, започва в началото на 2014 г., но има и предистория, за която разказва самият бивш министър.

"Винаги са ми били интересни успешните варненци, които се развиват, надскачат регионалното ниво и се доказват на национално без значение в коя област", казва Кралев, като признава, че е следил кариерата на съгражданката си Виктория Петрова от години. Случайността ги среща в телевизия след интервю на Кралев. Бившият лекоатлет разпитва за хубавицата и е категоричен: "Искам да видя пак тази жена!".

Две седмици по-късно, след като Петрова тактично е отклонила три покани за кафе, най-накрая приема да се срещнат, но само за 10 минути. Събота е и уж краткият разговор се проточва три часа. Толкова им е интересно заедно, че когато си тръгват от заведението, на сервитьора му се налага да ги догони, за да си платят сметката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?