3906

Красавицата до Светослав Иванов призна нещо много лично навръх 40-ия му юбилей

Красивата жена на Светослав Иванов призна нещо много лично навръх 40-ия му юбилей

 

На днешния ден своята 40-та годишнина празнува тв водещият на bTV Светослав Иванов. По този повод неговата спътница в живота и колежка Вяра Деянова - Иванова му честити празника по особено вълнуващ начин.

 

Жената на Светослав Иванов призна навръх 40-ия му юбилей нещо много лично
 

Жената на Иванов сподели в профила му пост, в който е написала само едно изречение, но в него май казва всичко важно за най-любимия човек в живота си.

"Най-добрият, най-умният, най, най, най Светльо днес става на 40", пише Деянова, а на снимката са Светослав Иванов и дъщеричката им Йоанна, която е вече на 10 годинки.

 

 

Какъв подарък иначе е приготвила Вяра Деянова за любимия си съпруг, още не става ясно, но вероятно е свързано с почивка на някое екзотично местенце, където двамата да имат време и възможност да се порадват на компанията си.

Дали Светослав Иванов ще празнува своята 40-та годишнина, не става ясно, но е известно, че много хора не го правят заради суеверия и народни вярвания, тъй като са убедени, че ако празнуват тази своя годишнина, ще им се случи нещо лошо.

 

 

Припомняме, че Светослав Иванов и колежката му Вяра Деянова се ожениха в Рим през 2011 г. в присъствието на родителите и кумовете си, а две години по-късно се роди и дъщеричката им. Двамата са заедно още от 2004-та, от студентските си години, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Яяяяяя

Яяяяяя

01.12.2023 | 08:33

Ама тоя човек бил женен ,че аз знам друго. Не че се интересува е от тоя даже не го знам що работи или скокоюопераци на лицето е известен. Може и нещо друго да си е удължил носът бе хора не пикалото ХАХАХАХАХ МАЙТП БЕ МАЙНИ.

Отговори
1 1
Асан

Асан

01.12.2023 | 05:12

Този е наш човек !

Отговори
2 0
Папуров

Папуров

01.12.2023 | 09:56

Не, не е ваш. Тоя е от Читагонг.

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?