71

Красавица от Пловдив омая Цитиридис, вижте какво призна СНИМКИ

След като при срещата си с Радина Думанян, Цитиридис призна за първи път за връзката си в телевизионен ефир, тази седмица той продължи да я афишира. Повод стана гостуването на актьора Влади Люцканов, който се завърна на телевизионния екран със сериала "Мен не ме мислете". Той разказваше за дъщеря си Мила, също актриса, която има награда Икар заедно с Боряна Братоева, пише hotnews.bg.

При споменаване името на Боряна, музикантите на шоуто на гърка избухнаха в аплодисменти, а Цитиридис захилен обясни:"Пляскат, защото Боряна ми е гадже". "Тя е много добро момиче, не знам как се е хванала с теб", отвърна Люцканов. С Цитиридис Боряна се запознава покрай участие в неговото шоу. Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото Николаос преди повече от две години той я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения са преминали в лични. Говори се, че двамата вече живеят заедно, доколкото това е възможно при положение, че тя работи на щат в Пловдив.

Актрисата дълго отказваше да коментира слуховете за връзката й с водещия. Тя казваше, че предпочита да говори за професионалния си живот, а не за личния. Нико пък споделяше, че е обвързан, но не казваше името на жената, която е откраднала сърцето му.

"Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!", сподели преди време той в социалните мрежи. В началото на септември двойката за първи път се показа официално заедно. Това стана на партито, с което Би Ти Ви отбеляза началото на новия тв сезон. Цитиридис беше водещ, а Боряна се появи късно вечерта, като се твърди, че са си тръгнали заедно. Но досега не бяха обявявали връзката си в ефир.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Комаров

Комаров

03.12.2022 | 13:30

Цитиридис е полугрък. Майка му е българка а баща му е грък от понтийски произход. Всички гърци с фамилното име Цитиридис са потомци на бежанци от Понт, черноморското крайбрежие на днешна североизточна Турция.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?