49

Краят е болезнен! Какво раздели Куката и Снежана от "Сървайвър"? Истината ще ви смае

Блондинката изглежда мъжко момиче, но е въртяла на Куката женски номера

Актрисата Снежана Макавеева е голямата любов на Мариан Вълев. Двамата се срещат на снимачната площадка на „Под прикритие“ и въпреки огромната разлика във възрастта страстта между тях е по-силна от всичко. Куката направо губи акъла си по 22 години по-малката от него блондинка, припомня „Галерия“.

Любовта им обаче е бурна и актьорите не веднъж се събират и разделят заради противоречие в характерите.

Краят идва преди 10 години. Когато Куката попада на няколко нейни секс чата с други мъже и това ги разделя завинаги. Преди това й прощава слухове за афера със собственик на заведение, но когато вижда нейната кореспонденция с младоци, побяснява.

Макавеева влиза често в грандиозни скандали, слухове за връзка с жени, както истории с алкохол и наркотици. Разбира се, това не може да се потвърди, но пикантните истории се разнасят от уста на уста. Актрисата има и криминално минало. В Милано се напива с компанията си започва да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се сдобива с тройна присъда по-бързата процедура - за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминава, защото била непълнолетна и била депортирана в България.

Една от причините да се запише в тазгодишния сезон на Survivor била идеята й да се популяризира, тъй като смята, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, не намира общ език с ММА боеца Георги Валентинов и футболиста Благой Георгиев. Тя е звездата, взела най-ниския хонорар за участието си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Уааа

Уааа

02.03.2023 | 11:59

И двамата са пълни боклуци и противари,не знам кой себеуважаващ се мъж би си легнал с подобно създание като Снежана

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?