46

Кранчето секна: С какво си изкарва хляба Мария Силвестър след раздялата с bTV

Колоритната водеща Мария Силвестър остана без работа, след като свалиха единственото предаване с благороден замисъл в родния ефир "Бригада нов дом". Актрисата е двойно прецакана, тъй като спряха и съботното шоу "Мармалад", където брюнетката водеше рубриката "10-те най".

Въпросът с какво се занимава оттогава синеоката тв водеща със сигурност вълнува последователите ѝ в социалните мрежи. За момента тиражираните информации са, че Мария е в трескава подготовка за чисто нов проект, посветен на науката и предназначен за Youtube. Слуховете редят, че предстои да я видим и в ново предаване за пътешествия, но само като гост.

Иначе актрисата няма постоянна работа, поне за момента и не е ясно как свързва двата края. От време на време има рекламни ангажименти като модел, но едва ли това решава финансовия въпрос. В един момент брюнетката беше решила да пише книга за духовното, но такава засега не се е появила на пазара.

Сега Силвестър се е посветила най-вече на 14-годишния си син Давид и на личностното си усъвършенстване. Признава, че ходи на психотерапия и е много доволна от постигнатите резултати.

Откакто се разведе, 45-годишната звезда не споделя много за личния си живот. В продължение на година и половина тя поддържаше връзка с няколко години по-младия от нея Михаил Пенев, но двамата вече не са двойка, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Биби

Биби

08.06.2022 | 11:32

Голяма стара лигла,вземаше се много на сериозно, смяташе, че е закована и всички умират за нея. ДА ама Не!

Отговори
3 0
Пет

Пет

07.06.2022 | 14:57

Пари не давам , ни за водещата, ни за Мария, ни за Силвестър!

Отговори
8 2
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

07.06.2022 | 14:13

Сига....шейтанити да ма земат, аку таз жина не е хубава. Сас тез сини зъркели и черна куса напрау гарми, пръска! Вав тялу е малку....плоска тук таме, ама ко ут туй, фаща окото. Многу я кльопах кат я зяпах вав туй....бригадата нов дом, цялуту фамилиа тука искаши тя и унез тарикати да дойдат дома, да ми управят кащата, щот мен многу ма марзеше, ама де касмет де....какту и да е. Интиресну как още някуй бизнисмен или патрон ни я е взел таз мума да я прай гадже и да я развежда насам натам из планетата да шорат куктейли и да праят снимки ут думиникана, добай, тайлан,узбекистан....опа-туй е друго. Най ма кефи имиту й....силвестар. Се идно е на бат Рамбу жина му.

Отговори
6 5

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?