Следвайте ни

Кранчето секна! Фики остана без пари, взе шокиращо решение

viber icon

Фики пази тайна, която може би разкрива защо певецът трайно сменя посоката в кариерата си. Големият син на Тони Стораро сподели, че започва да прави „доста различна музика, която ще бъде изненада за всички”.

Фики не разкри в детайли, но за всички е ясно, че няма предвид попфолк. Предположенията са, че певецът ще се преориентира към поп звучене, за което Фики даде повод с дуета си с Емилия „На всичките в устата”. Освен това певецът е подчертавал, че участието му в шоуто „Като две капки”, в което бе победител, го е накарало да премисли бъдещите си творчески планове. 

„Действително участието ми в предаването „Като две капки вода“ сериозно ми повлия. Там ме мотивираха да правя и други неща, да опитам и с друга музика“, разказва той, но подчертава, че това не е нещо чуждо за него”, споделя Фики. Все пак и самият Васил Найденов, с когото пя на сцената в шоуто, поощри младия Стораро да прави и поп песни, като дори предложил да му помогне с насока и съвети. 

„Стилът, в който ще бъдат следващите ми песни, ще е доста неочакван”, сподели Фики. Почитателите му вече смятат, че той ще се ориентира към поп музиката, но нищо чудно да включи джаза. Все пак Фики е завършил специалност „Поп и джаз пеене” в Националното музикално училище „Любомир Пипков”. „Вътре във вените ми е поп и соул музиката, която слушам непрестанно, докато пътувам с колата”, споделя Фики. 

Според хора от бранша, причината за неочаквания обрат обаче са падналия брой ангажименти на големия син на Тони Стораро. Напоследък той не вади хитове и интереса към него позамря. Участията му са едва 3-4 в месеца, а само допреди година-две правеше по над 20 ангажимента в месеца. Затова Фики взел решение да се развива в поп музиката, където участията са предимно по светски и корпоративни партита, писа Уикенд.
   
 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?