46

Кранчето секна: Део остана без работа

Атрактивният телевизионен водещ Деян Славчев - Део трескаво си търси нови ангажименти. Блондинът със сигурност изпада извън борда след скандала с ръководството на тотализатора. Део твърдо е заявил, че слага точка на джуркащите се цифрички, които на всеки 12 месеца му носят заплати и хонорари за близо 50 000 лева.

Фирмата на Евтим Милошев получава по около 11 бона на теглене, което по всяка вероятност ще приключи веднага със смяната на ръководството. Водещият и жена му Мариана са теглили ипотечни кредити, за да си купят къщата в Годеч, в която преди време се похвалиха, че са се пренесли. Тя е на час път с кола от София.

Там живеят заедно с двете си деца, а техен съсед е братът на блондина. За това удоволствие обаче ще плащат с години. Не е ясно точно каква сума е взел Део от банката, но най-вероятно става въпрос за няколко десетки хиляди евро. Смелост да предприеме подобна крачка му дал договорът като водещ на тотото.

Това е единственият постоянен работен ангажимент на блондина. Извън него той разчита само на реклами, в които участва от време на време, покани да бъде водещ на различни събития и тук-там ангажименти в риалитита, от които взима хонорари.

Но с времето поканите все повече намалявали, тъй като на хоризонта излизат нови и по-актуални звезди, пише "Флагман".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?