Следвайте ни

Кралството не го задържа: Принц Хари се върна при Меган

viber icon

Принц Хари бе видян да се завръща на летището в Лос Анджелис, след като цяла седмица беше във Великобритания по повод откриването на статуя на принцеса Даяна.

По време на събитието в четвъртък напрежението между принц Хари и принц Уилям си личеше отдалеч. Въпреки че Хари се опитваше многократно да ангажира Уилям и да предизвика типичната за двамата братя химия, която преди не отсъстваше на нито едно тяхно общо събитие, усилията му бяха срещнати с неуспех.

“Бях изненадана да видя как двамата слязоха по стълбите в началото на събитието”, споделя експерт по езика на тялото, Пати Ууд пред Marie Claire. “Анализирала съм държанието им на събития вече повече от 20 години и те винаги стояха близко един до друг, дори и да са със съпругите си, така се редуваха да поздравяват хората. Хари винаги беше втори, но стоеше много близко до Уилям през цялото време, не както сега се дистанцираха. Това накара да изглежда сякаш Уилям случайно слиза по стълбите с някой мъж, който не познава.”

“Хари няколко пъти опита да окупира вниманието на брат си и да го ангажира, направи няколко жестове в опит да достигне до него. Това показва желанието му да се свърже отново с брат си, но принц Уилям стоеше напълно обърнат напред, леко извърнат настрана от брат си.”

Въпреки това Робърт Лейси, историк и автор на новата книга за принцовете “Битка на братята“, споделя, че се е очаквало двамата да направят две отделни речи за повода, но фактът, че са избрали да съединят изявленията си, е знак, че са готови да загърбят различията си за истински важните неща.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Олекна ми

Олекна ми

04.07.2021 | 17:06

Сега ще спя спокойно. Днес не сте ни информирали за Лозановата и Николайчо. Хайде, закъснявате!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?