2374

Кралството е тяхно: Кейт и Уилям пристигнаха на Royal Ascot с изненадващ транспорт СНИМКИ

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се появиха изненадващо на Royal Ascot, известното кралско надбягване с чистокръвни коне, чието пролетно издание е в разгара си.

Кейт и Уилям
Guliver/Getty Images

Херцозите на Кеймбридж пристигнаха с главната карета, която предвождаше традиционното шествие. Към тях се присъединиха Артър Вести и съпругата му Марта. Покойният му баща, лорд Вести, дълги години служи като главен коняр на кралицата и често пътуваше в каретата на Нейно Величество.

Кейт и Уилям
Guliver/Getty Images

40-годишната херцогиня носеше зашеметяваща бяла рокля на точки от Алесандра Рич, която прилягаше перфектно на осанката на Кейт. Винаги елегантна, красивата кралска особа изглеждаше така, сякаш току-що е излязла от приказка за крале и кралици. Тоалетът беше напълно завършен с красива шапка с бяла флорална украса.

Кейт и Уилям
Guliver/Getty Images
Кейт и Уилям
Guliver/Getty Images

Принц Уилям беше в пълен унисон със съпругата си, облечен в черен фрак и високо бомбе.
Кейт и Уилям

Guliver/Getty Images

Кралицата все още не се е появила на Royal Ascot тази година, но няма съмнение, че ще следи с нетърпение състезанията от дома, отбелязват британски медии.

96-годишната Елизабет Втора е запалена по конния спорт и събития като Royal Ascot и Royal Windsor Horse Show винаги са били акценти в нейния дневник. Напоследък нейно величество е разредила максимално публичните си появи, след като от двореца заявиха, че тя се е преуморила леко след тържествата по повод платинения й юбилей по-рано през юни, пише Darik.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Абе,

Абе,

18.06.2022 | 08:15

какво всеки ден пишете за тези лентяи?

Отговори
0 1
Е,ЧЕ ЗА ТЕБ

Е,ЧЕ ЗА ТЕБ

19.06.2022 | 08:05

Ли да пишат ве....цървул.....???? Те са кралски особи и цял свят ги знае,пък ти си бай никой.....от това по-ясно...какво повече

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?