49

Кралски експерт разкри най-големия ужас на Меган и Хари

Кралският експерт и журналист Фил Дампиър заяви, че принц Хари и Меган Маркъл смятат, че не могат да останат извън светлината на прожекторите или заглавията на вестниците от страх, че ще загубят влиянието си.

Коментирайки решението на двойката да си вземе "родителски отпуск" след раждането на дъщеря им Лилибет, Дампиър обясни, че Хари и Меган непрекъснато се притесняват, че хората "могат да забравят за тях", ако останат безмълвни, пише  БГНЕС.

След броени дни публиката ще чуе двойката да изразява мислите си по редица теми - от расизъм до психично здраве - в шестте части на самостоятелния сериал на Netflix "Хари и Меган". Въпреки че експлозивният характер на предаването беше ясен от краткия, но драматичен трейлър, един от вътрешните източници в екипа потвърди, че някои от коментарите на двойката са "огнени".

След раждането на дъщерята на двойката, Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, на 4 юни 2021 г., двойката заяви, че си взима "родителски отпуск", но редица кралски коментатори останаха объркани, след като двойката продължи да прави изявления.

Дампиър заяви пред The Sun: "Мислех, че се предполага, че ще се оттеглят за поне пет месеца, предполагаше се, че ще си вземат тези няколко месеца отпуск, за да се грижат за младото си семейство. Не мисля, че действително са имали такива планове. Изглежда, че не слизат от заглавията на вестниците в периода, в който се предполагаше, че ще бъдат тихи, така че е малко странно. Покойната британска кралица винаги повтаряше: "Трябва да ме видят, за да ми повярват" и същото се отнася за Хари и Меган. Ако те всъщност нямат публичен профил и хората не ги виждат, могат бързо да бъдат забравени, което очевидно не искат".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?