Следвайте ни

Кралете на силата превзеха Пазарджик

viber icon

Пазарджик посрещна участниците в третото издание на "Крале на силата". Стотина смелчаги от 3- до 55-годишна възраст се включиха в предизвикателствата на лежанка, набирания и кофички. Американска лимузина, пълна с подаръци, докара и много атрактивни шампиони по културизъм, бикини фитнес и атлетични красавици за стимул и вдъхновение.

"От години имах желание да направя мероприятие в този мой любим град. В Пазарджик съм прекарвал много слънчеви и безгрижни дни в детството си, при лелята на баща ми. Още помня топлото слънце, завладяващото спокойствие и аромата на плодови дръвчета. Кръвта ме свързва с тази земя и когато стъпя на нея, въздухът изпълва дробовете ми с любов и сила", заяви продуцентът и водещ Кирил Вълчев Скалата. Преди мениджърката на проекта Ника, която е родом от Пазарджик, да закрие събитието, тя даде старт на музикалната програма.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?